Ομογενής ηθοποιός στο spinoff της σειράς Suits
Καλά Νέα

Ομογενής ηθοποιός στο spinoff της σειράς Suits

Ο Σάιμον Κασσιανίδης θα παίξει στη ​​δημοφιλή αμερικανική σειρά “Suits”, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Gina Torres, Rebecca Rittenhouse και Morgan Spector. Από τη συγκεκριμένη σειρά έγινε γνωστή και η μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι.

Για να δημιουργήσει τον χαρακτήρα του και την ιστορία του στο σπινόφ, ο Κασσιανίδης θα εμφανιστεί στο τελευταίο επεισόδιο του “Suits” της φετινής έβδομης σεζόν. Ο Έλληνας ηθοποιός, που γεννήθηκε στο Λονδίνο, παίζει έναν σκληρό άντρα με μυστήριο υπόβαθρο, ο οποίος έχει δεσμούς τόσο με τον Δήμαρχο του Σικάγο, όσο και με τον μεγαλύτερο κατασκευαστή στην πόλη.

Αν και δεν έχουν κυκλοφορήσει πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τη σειρά spinoff, γνωρίζουμε ότι θα επικεντρωθεί στον κόσμο της πολιτικής του Σικάγο και θα περιστρέφεται γύρω από τον σημερινό χαρακτήρα της Τζίνα Τόρες στο “Suits”, γνωστή στη σειρά ως Jessica Pearson, η οποία θα μετακινηθεί στην πόλη των ανέμων στη φετινή σεζόν της σειράς.

Πολλά μέλη της δημιουργικής ομάδας του “Suits” θα συμμετέχουν στο spinoff, καθώς ο Aaron Korsh, δημιουργός της σειράς, θα είναι συγγραφέας και εκτελεστικός παραγωγός στη νέα σειρά.

Διαβάστε επίσης:

Ο Έλληνας κακός στις ταινίες του Μποντ

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ