Στην Ελλάδα οι δημιουργοί του “Gracias Grecia”
Καλά Νέα

Στην Ελλάδα οι δημιουργοί του “Gracias Grecia”

Στην Ελλάδα βρίσκονται εδώ και λίγες ημέρες οι καθηγητές του πανεπιστημίου της Μούρθια, που πριν από περίπου δύο μήνες, συγκίνησαν με το βίντεο που έφτιαξαν μαζί με τους φοιτητές τους, ευχαριστώντας τη χώρα μας για όσα έχει προσφέρει στην ανθρωπότητα, την καταλυτική συμβολή της στην παγκόσμια ιστορία, την Ηθική, τον Πλάτωνα, τον Σωκράτη, τη διαλεκτική και τη φιλοσοφία.

Τότε σε δηλώσεις του στο ellines.com, o καθηγητής λατινικών, Αριστείδης Μίνγκεθ, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Περισσότερα πράγματα απ’ όσα νομίζετε είναι ελληνικά. Αν δεν το ξέρεις, μιλάς περισσότερα ελληνικά από όσο νομίζεις»

Οι καθηγητές του Πανεπιστημίου της Μούρθια βρίσκονται στην Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά, όσα εξυμνούσαν στο συγκεκριμένο βίντεο. Επισκέφθηκαν ήδη την Ακρόπολη, το Αρχαιολογικό Μουσείο, την Πλάκα ενώ σήμερα βρίσκονται στην Επίδαυρο. Aναμένεται να αναχωρήσουν από τη χώρα μας, την προσεχή Παρασκευή, δίνοντας υπόσχεση να επιστρέψουν στην πρώτη ευκαιρία που θα τους δοθεί.

Δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που ειχαν παραχωρήσει στο ellines.com για τους λόγους που τους οδήγησαν στην παραγωγή του συγκεκριμένου βίντεο, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα στους Έλληνες αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πατήστε αριστερά το λεκτικό «JPG» και δείτε φωτογραφίες από το επίσημο δείπνο που παρέθεσε το Υπουργείο Εξωτερικών στην Ισπανική αποστολή και στην ομάδα του ellines.com.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ