Δυναμικό παρών στην 84η ΔΕΘ  για ένα μέλλον #prostokalytero
Καλά Νέα

Δυναμικό παρών στην 84η ΔΕΘ για ένα μέλλον #prostokalytero

Η εταιρεία Παπαστράτος για άλλη μια φορά βρέθηκε στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, υποστηρίζοντας την Smoke-Free πρωτοβουλία της διοργάνωσης και στηρίζοντας την πλήρη και χωρίς εξαιρέσεις εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου. Στο πλαίσιο αυτό, εγκαινίασε τη νέα εταιρική καμπάνια #prostokalytero που “τρέχει» σε ψηφιακά MΜΕ, εφημερίδες και ραδιόφωνα. Παράλληλα, διοργάνωσε και συμμετείχε σε μια σειρά από ομιλίες και συζητήσεις στους χώρους της ΔΕΘ με προσκεκλημένους από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Στο πλαίσιο της Έκθεσης η Παπαστράτος εγκαινίασε τη νέα εταιρική της καμπάνια #prostokalytero, συμπυκνώνοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας και τη δέσμευσή της να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο και περιορισμό, προκειμένου όλοι μας, ξεκινώντας από τον εαυτό να αλλάξουμε #prostokalytero, προς όφελος της κοινωνίας συνολικά. Στο τεχνολογικά πρωτοποριακό περίπτερο της εταιρείας οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και ταυτόχρονα να ενημερωθούν για την επιστήμη, τα προϊόντα, τις εργασιακές πρακτικές, και την φιλοσοφία των ανθρώπων της Παπαστράτος.

 

 

Παράλληλα, η Παπαστράτος διοργάνωσε και συμμετείχε σε μια σειρά από ομιλίες και συζητήσεις στους χώρους της ΔΕΘ με προσκεκλημένους από τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. Συγκεκριμένα:

-Στο θεσμό DigitalGreece, ο πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος, Χρήστος Χαρπαντίδης, ξεδίπλωσε την ιστορία του μετασχηματισμού και αλλαγής της εταιρείας προς το καλύτερο, σε μια συζήτηση με τίτλο «Παπαστράτος: Μια start-up88 ετών».

-Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης, με την υποστήριξη της Παπαστράτος, διοργάνωσε ανοιχτό σεμινάριο με στόχο την εκπαίδευση σε θέματα πρόληψης και αυτοπροστασίας απέναντι σε φυσικές καταστροφές.

-Το Ελληνο-Αμερικανικό Εμπορικό Επιμελητήριο διοργάνωσε δυο συζητήσεις με τη συμμετοχή της Παπαστράτος,. Στην πρώτη, με θέμα Cyber Security & Defense, συμμετείχε ο Matteo Mattei, Director Illicit Trade Prevention για την Ευρώπη στην Philip Morris International,  ενώ στη δεύτερη, με θέμα The New Retail Environment, συμμετείχε ο Νίκος Φλίγκος, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Διανομών της Παπαστράτος.

 

 

Τέλος, με οικοδεσπότη την Παπαστράτος και θέμα «Πόλεις #prostokalytero» συζητήθηκαν ευρύτερα θέματα βιωσιμότητας των πόλεων αλλά και αναβάθμισης της εμπειρίας των πολιτών από τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, κ. Κωνσταντίνο Ζέρβα, τον Δήμαρχο Αστυπάλαιας, κ. Νίκο Κομινέα και τον CEO της εταιρείας Real Estate– Dimand, κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο. Ταυτόχρονα, ο Πρόεδρος και CEO της Παπαστράτος ανέδειξε το ρόλο της ιδιωτικής πρωτοβουλίας στην ενίσχυση αυτών των πρωτοβουλιών. 

Επιμένοντας – εμπνέοντας – δημιουργώντας ένα μέλλον προς το καλύτερο, για όλους, η Παπαστράτος, με τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε, έστειλε ένα σαφές μήνυμα #prostokalytero.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ