Έλληνας αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Ασία
Καλά Νέα

Έλληνας αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς στην Ασία

Ο Άγγελος Ποστέκογλου βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος προπονητής στην Ασία για το 2015, μετά την επιτυχημένη χρονιά που είχε με την Εθνική Αυστραλίας.

O ομοσπονδιακός προπονητής της Αυστραλίας πήρε το βραβείο του στο ετήσιο γκαλά της Συνομοσπονδίας της Ασίας, όπου διακρίθηκε και η Εθνική ομάδα των Αυστραλών. Το γκαλά έγινε στο Νέο Δελχί της Ινδίας.

Ο Άγγελος Ποστέκογλου είχε μια εξαιρετική χρονιά, καθώς κατέκτησε το Asian Cup με την Εθνική Αυστραλίας και η μέχρι τώρα πορεία στα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, η τελική φάση του οποίου θα διεξαχθεί στη Ρωσία, είναι ευοίωνη.
Ο Ποστέκογλου έλαβε το βραβείο από τον Κόζο Τασίμα, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της FIFA και προέδρου της τεχνικής επιτροπής της Ομοσπονδίας της Ασίας.
«Το βραβείο δεν ανήκει μόνο σε μένα. Ανήκει σε όλους όσοι εργάζονται για το ποδόσφαιρο της Αυστραλίας. Είμαι πολύ περήφανος που το παραλαμβάνω και που στέκομαι εδώ μαζί σας. Αποτελεί και μία υπενθύμιση για την μεγάλη μας επιτυχία για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ασίας. Για εμάς ήταν ένα τρομερό τουρνουά και μία μεγάλη επιτυχία. Θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε ποδοσφαιρικά. Να δείχνουμε πως δεν φοβόμαστε κανέναν. Έτσι θα πορευθούμε και στο μέλλον. Είμαστε σε καλή φόρμα και περιμένουμε συναρπαστικά και καλά χρόνια μπροστά μας».

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ