Αυστραλία: Ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Έλληνα ναυτικού
Καλά Νέα

Αυστραλία: Ντοκιμαντέρ με τη ζωή του Έλληνα ναυτικού

Ένα νέο ντοκιμαντέρ θα παρουσιαστεί τις επόμενες εβδομάδες στην Αυστραλία και ίσως και σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια ανά τον κόσμο, με τίτλο «Οι Έλληνες της θάλασσας». Δημιουργήθηκε από μια ομάδα Αυστραλών που αγαπούν με πάθος την Ελλάδα. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην ελληνική κουλτούρα που είναι εμποτισμένη από τη θάλασσα και τις εξαιρετικές ικανότητες όσων ασχολούνται με τη ναυτιλία και τη θάλασσα. Από τον απλό ψαρά ή σφουγγαρά μέχρι τον εφοπλιστή. Το αρχικό όναμα της παραγωγής ήταν Greek Seadogs.

Το αυστραλιανό συνεργείο επισκέφθηκε πάνω από 25 ελληνικά νησιά και ξεκινώντας το Σάββατο 12 Ιουλίου στις 7.30 το βράδυ, θα παρουσιάσει τη ζωή των Ελλήνων ναυτικών, ψαράδων, καπετάνιων, ακόμη και των λιμενεργατών που διηγούνται μπροστά στην κάμερα τη δική τους προσωπική ιστορία, τις προκλήσεις της δουλειάς τους και τις περιπέτειες τους.

Ο Peter Pentz είναι ο εμπνευστής και παραγωγός, συνηθίζει να περνά τα καλοκαίρια του στη χώρα μας και χαρακτηρίζει τον εαυτό του ως Ελληνόφιλο. Παρουσιαστής του ντοκιμαντέρ είναι ο Ελληνοαυστραλός Νίκος Ανδρόνικος, ο οποίος θα μας ξεναγήσει στα μυστικά του θαλάσσιου κόσμου, επισκέφθηκε σκάφη κάθε τύπου, από μεγάλα πλοία της γραμμής και ταχύπλοα του λιμενικού έως παραδοσιακά καΐκια, αναδεικνύοντας σε κάθε περίπτωση τις δυσκολίες, αλλά και τις ξεχωριστές ικανότητες των Ελλήνων ναυτικών.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ