Η μεσογειακή διατροφή του Μουντιάλ
Έργα Ελλήνων

Η μεσογειακή διατροφή του Μουντιάλ

Εχει όλα τα απαραίτητα συστατικά που οδηγούν μαθηματικά στην επιτυχία. Ξέρει από καλή κουζίνα, είναι επιχειρηματικό δαιμόνιο, ενώ και η συγκυρία είναι άκρως ευνοϊκή, καθώς ο τόπος δράσης του, το Κέιπ Τάουν, βρίσκεται εκεί που χτυπά η καρδιά των απανταχού ποδοσφαιρόφιλων αυτό το καλοκαίρι. Ο λόγος για τον Άντονι Πρωτούλη, διάσημο εστιάτορα της Νοτίου Αφρικής.

Πριν από λίγο καιρό, οι εφημερίδες της χώρας, έγραφαν για τον γιο ελληνα μετανάστη, ότι «υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που διαθέτουν σίγουρα επιχειρηματικό άστρο και ο Πρωτούλης είναι ένας από αυτούς. Ξεκίνησε δειλά – δειλά πριν από τέσσερα χρόνια για να γίνει κυριολεκτικά το talk of town του Κέιπ Τάουν. Είναι ο Ελληνας που πολύ νωρίς, άγγιξε την επιτυχία».

Τα τρία εστιατόριά του, City Grill, Meloncino και Greek Fisherman, είναι από τα στέκια που σίγουρα θα επισκεφθεί όποιος ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της χώρας. Ωστόσο, η φήμη της ελληνικής κουζίνας είναι τέτοια, που αποτελεί επιλογή και πολλών αστέρων της καλλιτεχνικής, αθλητικής και πολιτικής ζωής του πλανήτη.

Ετσι, ο Άντονι Πρωτούλης, έχει κάθε λόγο να υπερηφανεύεται πως έχει… «ταϊσει ελληνικά», μεταξύ άλλων τη Σαρλίζ Θερόν, τον Τομ Τζόουνς, τον Ζινεντίν Ζιντάν, την Τάιρα Μπανκς και δεκάδες άλλους επώνυμους. Ο ίδιος αρέσκεται να διατηρεί χαμηλό προφίλ, η δουλειά του, είναι η καλύτερη διαφήμιση, μιλά από μόνη της. Αυτό είναι και το κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα της επιτυχίας του, επισημαίνει η Ομογένεια. Το ότι κάνει καλά αυτό που γνωρίζει, χωρίς διάθεση υπερβολής, και θέτοντας διαρκώς νέους στόχους, τους οποίους προσεγγίζει με αργά και σταθερά βήματα.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ