Πρωταγωνίστρια στο CSI Miami
Έργα Ελλήνων

Πρωταγωνίστρια στο CSI Miami

Η Σοφία Μίλος είναι ηθοποιός και έχει συμμετάσχει σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών και ταινιών. Η τηλεοπτική σειρά μέσω της οποίας έγινε ευρέως γνωστή είναι το «CSI Miami».

Η Μίλος γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου στη Ζυρίχη. Ο πατέρας της είναι Ιταλός και η μητέρα της Ελληνίδα. Η οικογένεια μετακόμισε στη Ρώμη όταν η ηθοποιός ήταν παιδί. Στην εφηβεία της πήρε μέρος σε καλλιστεία όπου και κέρδισε τον πρώτο τίτλο. Για κάποια χρόνια ασχολήθηκε με το μόντελινγκ και αργότερα σπούδασε υποκριτική στο Beverly Hills Playhouse στην Αμερική.

“Οι γονείς μου όπως πολλοί μετανάστες εκείνη την εποχή, ήρθαν στην Ελβετία για να κάνουν καλύτερη τη ζωή τους. Η μητέρα μου είναι από την Καλαμάτα. Ο πατέρας μου από την Ποτένζα της Ιταλίας. Γνωρίστηκαν στη δουλειά στην Ελβετία και παντρεύτηκαν λίγους μήνες μετά” δήλωσε.

Η Μίλος έγινε ευρέως γνωστή από την τηλεοπτική σειρά «CSI: Miami», υποδυόμενη την Yelina Salas. Μεγάλη επιτυχία γνώρισε στην σειρά «Οι Σοπράνος» υποδυόμενη την Annalisa Zucca καθώς και στις τηλεοπτικές σειρές «Curb your Enthusiasm», «Τα φιλαράκια» και «Στην Εντατική». Η διάσημη ηθοποιός έχει λάβει μέρος σε πληθώρα τηλεοπτικών σειρών μεταξύ των οποίων είναι οι: “Strange Luck” (1995), “Life with Roger” (1996), “Mad about You” (1996), “The Love boat” (1998), “Curb your Enthusiasm” (2000), “The Twilight Zone” (2002), “The Border” (2007-2009) και “Tatort” (2011).

Η Μίλος έχει συμμετάσχει επίσης και σε πολλές ταινίες, εκ’ των οποίων οι: «Over the Line» (1993), «Screw Loose» (1999), «The Cross» (2000), «Ladie’s Man» (2000), «Double Bang» (2001), «The Order» (2002), «Passionada» (2002) και «The secret of Joy».

Στον ελεύθερο της χρόνο της αρέσει να μαγειρεύει και να ζωγραφίζει.

«Μου αρέσει πολύ να ζωγραφίζω γυναικείες φιγούρες, γιατί οι γυναίκες είναι όντα έξυπνα και όμορφα» έχει δηλώσει η Μίλος.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ