Ο μετεωρολόγος με την μεγαλύτερη χρονικά θητεία σε έναν σταθμό
Έργα Ελλήνων

Ο μετεωρολόγος με την μεγαλύτερη χρονικά θητεία σε έναν σταθμό

Ο Νικόλαος Γρηγόρης είναι γνωστός μετεωρολόγος στον τηλεοπτικό σταθμό WNYW (FOX5) της Νέας Υόρκης. Δουλεύει στο συγκεκριμένο σταθμό για πάνω από 2 δεκαετίες και είναι ο μετεωρολόγος με την μεγαλύτερη χρονικά θητεία σε έναν σταθμό.

Οι γονείς του Νικ γεννήθηκαν στην Αμερική, καθώς οι παππούδες του είχαν μεταναστεύσει από την Μικρά Ασία, πριν την καταστροφή της Σμύρνης, και δημιούργησαν οικογένεια στις ΗΠΑ. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Κοινότητας αλλά και της Ελληνορθόδοξης εκκλησίας της περιοχής του.

Σπούδασε στο Lyndon State College μετεωρολογία. Η καριέρα του ξεκίνησε από το  WTLV 12 (ABC) στην Φλόριντα και συνέχισε στο CNN στην Ατλάντα. Το πρώτο δελτίο καιρού του Νικ για το WNYW ήταν στις 26 Δεκεμβρίου του 1986.

Έχει δίπλωμα πιλότου περίπου εδώ και 28 χρόνια. Συμμετέχει εθελοντικά σε αεροπορικές αποστολές για την ΜΚΟ Angel Flight, η οποία παρέχει μετακίνηση για τους ασθενείς που δεν μπορούν να διαθέσουν χρήματα.

Είναι παντρεμένος με την Αθηνά και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά, την Αναστασια, τη Βάλια και την Αριάνα. Όλη η οικογένεια επισκέπτεται συχνά την Ελλάδα και ο ίδιος λατρεύει κάθε τι ελληνικό, από την αρχιτεκτονική, την κουζίνα έως και τους παραδοσιακούς χορούς.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 4

  1. Kathy Pisano

    In such a tumultuous world and so much uncertainty, Nick Gregory remains a wonderful constant in our daily news/weather predictions for 20 years-we are grateful Nick ☀️?☃☔️


  2. Miriam Emile

    I have always admired Nick. He is a great meteorologist. He seem to be a very polite, and wonderful man.
    Thank you Nick, for doing such a great job.
    I don’t think your co-workers have a bad word to say about you, because you seem to be a very nice person to work with. Keep up the excellent work. I thank you …


  3. This is incorrect. Tim Kelley of NECN/NBC10 Boston has been with the same station for 20 years and was their first hire.


  4. John Dickmon

    Only beats Bill Steffans at WOOD TV8 by five years.


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ