Αυστραλία: Τέσσερις ομογενειακές επιχειρήσεις στις κορυφαίες 500
Καλά Νέα

Αυστραλία: Τέσσερις ομογενειακές επιχειρήσεις στις κορυφαίες 500

Τη λίστα με τις 500 κορυφαίες ιδιωτικές επιχειρήσεις της Αυστραλίας δημοσίευσε το περιοδικό The Deal της εφημερίδας The Australian. Ανάμεσα στις επιτυχημένες και κερδοφόρες επιχειρήσεις συναντάμε 4 επιχειρήσεις που δημιούργησαν ομογενείς.

Στη θέση 36 της λίστας βρίσκουμε τον ταξιδιωτικό οργανισμό Consolidated Travel, του οποίου ηγείται ο ομογενής Σπύρος Αλυσανδράτος. Συγκεκριμένα η εταιρεία του κ. Αλυσανδράτου, που πέρσι είχε για πρώτη φορά έσοδα άνω του ενός δισεκατομμυρίου δολαρίων, έχει αυξήσει τα έσοδά της φέτος κατά 8.3%.

Στη θέση 61 συναντάμε το Georgiou Group. Η εταιρεία ιδρύθηκε από τον Γιώργο Γεωργίου και δραστηριοποιείται στις κατασκευές. Με έσοδα 601 εκατομμύρια και την αύξηση εσόδων να ανέρχεται στο 5,9%, πλέον θεωρείται από τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα της.

Στη θέση 400 βρίσκουμε την εταιρεία A. Raptis and Sons, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της αλιείας. Την εταιρεία ίδρυσε ο Αθανάσιος Ράπτης από την Εύβοια και τώρα διοικούν τα παιδιά του, με απόλυτη επιτυχία, καθώς τα έσοδα της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 14,8% και ανέρχονται στα 112,91 εκατομμύρια.

Τέλος στη θέση 440 βρίσκουμε την εταιρεία Poulos Bros που δραστηριοποιείται στον τομέα των τροφίμων. Την εταιρεία ίδρυσε ο Διονύσης Αναστασόπουλος (Denis Poulos για τους Αυστραλούς) μαζί με τον αδερφό του Κώστα, με καταγωγή από τα Κύθηρα. Την εταιρεία διοικούν πλέον τα παιδιά τους, καταγράφοντας αύξηση 1,7% στα έσοδα τους που ανέρχονται στα 95,96 εκατομμύρια.

Δείτε την υπόλοιπη λίστα με των 500 κορυφαίων εταιρειών της Αυστραλίας.

 

 

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ