Έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία Power Rangers
Έργα Ελλήνων

Έγινε γνωστή από τον ρόλο της στην ταινία Power Rangers

Η Έμμα Λαχάνα είναι ηθοποιός και έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τους ρόλους της στις σειρές “Haven” και “Power Rangers”.

Η Λαχάνα γεννήθηκε στις 27 Ιουνίου του 1984 στο Όκλαντ της Νέας Ζηλανδίας. Ξεκίνησε την υποκριτική έχοντας την υποστήριξη των γονιών της.

Μεγαλώνοντας, της άρεσε η μουσική και ο χορός καθώς και να μιμείται καλλιτέχνες που έβλεπε στη τηλεόραση όπως η Τζούντι Γκάρλαντ και ο Μάικλ Τζάκσον. Ξεκίνησε μπαλέτο σε ηλικία μόλις τριών ετών.

Η πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση ήταν στη σειρά “Scotland Street” το 1992. Το 2003 εμφανίστηκε στη ταινία “You Wish!” στο ρόλο της Φιόνας.

Το 2004 κατάφερε να πάρει το πρώτο μεγάλο της ρόλο στη τηλεοπτική σειρά “Power Rangers Dino Thunder” υποδυόμενη τον κίτρινο Power Ranger. Επίσης κατάφερε να πάρει τον ίδιο ρόλο και την επόμενη σεζόν της σειράς, με όνομα “Power Rangers S.P.D.” το 2005.

Η επόμενή της εμφάνιση ήταν στη ταινία “Nobody” του 2007. Αργότερα εμφανίστηκε στην τεράστια τηλεοπτική επιτυχία “Supernatural”. Έκανε και πολλές ακόμα εμφανίσεις σε τηλεοπτικές σειρές όπως στις “Kyle XY”, “Power Rangers Operation Overdrive”, “Whistler”, “Stargate: Atlantis” και “The L Word”.

Το 2008 η Λαχάνα εμφανίστηκε στη ταινία “Girlfriend Experience” και το 2009 στη ταινία “Ratko: The Dictator’s Son”. Συνέχισε αργότερα με τις σειρές “Psych” και “The Guard” και παράλληλα εμφανίστηκε στη ταινία “Polar Storm” (2009).

Το 2010 εμφανίστηκε στα 12 από τα 22 επεισόδια της σειράς “Hellcats” και στις ταινίες “Trading Christmas” (2011) και “Big Time Movie” (2012).

Το 2013 συμμετείχε σε έξι επεισόδια της σειράς “Arctic Air” και στη ταινία “Afterparty” ως Hailey.  Η Λαχάνα, το 2013, εμφανίστηκε και στην τηλεοπτική σειρά “Haven” ως Jennifer Mason. Η σειρά έχει αποσπάσει 14 υποψηφιότητες.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ