Ελληνίδα κωπηλάτρια χρυσή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα
Καλά Νέα

Ελληνίδα κωπηλάτρια χρυσή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα

Στη υψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε χθες η Κατερίνα Νικολαΐδου, η οποία κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κωπηλασία στο σκιφ ελαφρών βαρών, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας που διεξάχθηκε στη Σεβίλλη.

Η Ελληνίδα αθλήτρια με μία πολύ καλή προσπάθεια κατάφερε να αφήσει πίσω τους αντιπάλους της και να πανηγυρίσει την κατάκτηση της κορυφής.

Είναι μόλις  20 χρονών, αλλά η ωριμότητα της σε εκπλήσσει. Πρόκειται για μια αθλήτρια μεγάλου μεγέθους που το έχει αποδείξει με τη στάση της όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην αγωνιστική δράση.

Το χρυσό μετάλλιο στο σκιφ ελαφρών βαρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Σεβίλλη μπορεί για την ίδια να ήταν κάτι που δεν το περίμενε. Μάλιστα για να αγωνιστεί σε αυτή τη κατηγορία, στην οποία έκανε το ντεμπούτο της, έχασε 15 ολόκληρα κιλά κάνοντας παράλληλα πολύ σκληρή προπόνηση.

Επόμενος στόχος της Κατερίνας Νικολαΐδου οι 17οι Μεσογειακοί Αγώνες 2013 που θα διεξαχθούν από τις 24 Ιουνίου μέχρι τις 3 Ιουλίου του 2013 στη Μερσίνη της Τουρκίας και στη συνέχεια το Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί τον Ιούλιο.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ