Στο ΥΠΕΞ οι δημιουργοί του βίντεο Gracias Grecia
Καλά Νέα

Στο ΥΠΕΞ οι δημιουργοί του βίντεο Gracias Grecia

Οι Ισπανοί δημιουργοί του βίντεο “Gracias Grecia” μαζί με την ομάδα του ellines.com βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Υπουργείο Εξωτερικών προσκεκλημένοι του Υπουργού κ. Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Αρχικά ο Πρέσβης και Διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Υπουργού, κ. Διονύσιος Κοδέλλας, τους υποδέχθηκε ευχαριστώντας τους για τη δημιουργία του βίντεο που συγκίνησε όλη την χώρα και για τις προσπάθειές τους να αναδείξουν την  προσφορά της Ελλάδας στην ανθρωπότητα.

Στη συνέχεια τους παρουσίασε μέρος της καμπάνιας που ετοιμάζει το Υπουργείο Εξωτερικών για την προώθηση της Ελλάδας διεθνώς και ακολούθησε συζήτηση για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε  από κοινού Έλληνες και Ισπανοί την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε.

Λίγο αργότερα, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος συνομίλησε με τους δημιουργούς του βίντεο και ο καθηγητής λατινικών Αριστείδης Μίνγκεθ, είχε την ευκαιρία απευθυνόμενος στα Ελληνικά στον Υπουργό να αναφέρει όσα δένουν τους Ισπανούς με την Ελλάδα, τον πολιτισμό και την ιστορία της, δίνοντας υπόσχεση για συνέχιση της προσπάθειας τους και ραντεβού για ένα ακόμη ταξίδι στη χώρα μας στο μέλλον.

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή συνάντηση πατώντας αριστερά στο  λεκτικό «JPG».

Δείτε εδώ την αποκλειστική συνέντευξη που ειχαν παραχωρήσει στο ellines.com για τους λόγους που τους οδήγησαν στηνπαραγωγή του συγκεκριμένου βίντεο, στέλνοντας ένα ακόμα μήνυμα στους Έλληνες αλλά και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ακούστε το σχετικό ρεπορτάζ  από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του RealFm.

Οι δημιουργοί του Gracias Grecia στην Ελλάδα by Ellinescom on Mixcloud

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ