Η εκπομπή του διάσημου σεφ Anthony Bourdain στη Νάξο
Καλά Νέα

Η εκπομπή του διάσημου σεφ Anthony Bourdain στη Νάξο

Η 7η σεζόν των εκπομπών του CNN “Anthony Bourdain Parts Unknown” ξεκινά να προβάλλεται στις 24 Απριλίου 2016. Οι κάμερες ακολουθούν τον πολυβραβευμένο σεφ σε διάφορα σημεία του πλανήτη, όπου ανακαλύπτει εδέσματα και μας παρουσιάζει συνταγές και διαφορετικές κουλτούρες. Συνολικά θα παίξουν 8 επεισόδια, ένα εκ των οποίων είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Νάξο.

Ο διάσημος σεφ Anthony Bourdain, βρέθηκε στις Κυκλάδες στις αρχές του Οκτώβρη 2015 για να δοκιμάσει τα τοπικά εδέσματα. Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 8 Μαϊου 2016.

Στον ιστότοπο του CNN αναφέρεται για το επεισόδιο:

“Η ζωή στα ελληνικά νησιά, ενός έντονα ανεξάρτητου και υπερήφανου πληθυσμού, είναι σχετικά απομονωμένη, αφιερωμένη στην παράδοση και περιστρέφεται γύρω από τοπικό φαγητό, το κρασί, τους στενούς φίλους και την οικογένεια. Στο νησί της Νάξου, ο Bourdain θα βουτήξει σε ένα βυθισμένο ναυάγιο πλοίου, θα πιει τσίπουρο με τους ντόπιους και θα δοκιμάσει την τοπική κουζίνα με φρέσκα εδέσματα κατευθείαν από το αλιευτικό σκάφος όπως σαλάτα με χταπόδι και Ροφό με ελαιόλαδο και λεμόνι. Ενώ κατά την εξερεύνηση του νησιού, ταξιδεύει προς το ορεινό χωριό της Απειράνθου, όπου παίρνει μέρος σε παραδοσιακή γιορτή στην πλατεία της πόλης”.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ