Ανάμεσα στους καλύτερους νέους επιχειρηματίες του Καναδά
Έργα Ελλήνων

Ανάμεσα στους καλύτερους νέους επιχειρηματίες του Καναδά

Ο Τόνυ Λουράκης είναι συνιδρυτής και διοικητικό στέλεχος της Complete Innovations, μιας από τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες τεχνολογικές εταιρείες στη Βόρεια Αμερική.

Μέσω της εταιρείας του, δημιούργησε το Fleet Complete, ένα λειτουργικό πρόγραμμα που προσφέρει τη δυνατότητα σε 6.000 πελάτες στη Βόρεια Αμερική να παρακολουθούν, να βελτιστοποιούν και να διαχειρίζονται πάνω από 80.000 οχήματα, και περιουσιακά στοιχεία. Υπό την ηγεσία του, η εταιρεία έχει συνεχόμενη ανάπτυξη και ήδη συγκαταλέγεται σε λίστες όπως Braham300, Profit500, Fast50 εδώ και πολλά χρόνια. Οι διοικητικές του ικανότητες σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές του γνώσεις στην ανάπτυξη λογισμικού, οδήγησαν την εταιρεία του Complete Innovations να κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά.

Το 1997 έως το 1999, ο Λουράκης σπούδασε Computer Science στο Seneca College of Applied Arts and Technology. Κατά τη διάρκεια των σπουδών του ίδρυσε τη πρώτη του εταιρεία, την Canlogic Solutions. Μια εταιρεία πρώτου επιπέδου υποστήριξης και λύσεων στη πληροφορική. Το 1998, μαζί με τον Andrew Merisanu ιδρύσαν την Courier Complete, η οποία σήμερα ονομάζεται Complete Innovations.

Λόγω της επιτυχημένης επαγγελματικής του πορείας αλλά και των διοικητικών του ικανοτήτων ο Λουράκης έχει λάβει πληθώρα βραβείων και διακρίσεων.

Ο Τόνυ Λουράκης είναι επίσης μέλος, εθελοντής και χρηματοδότης στο YMCA Development Committee. Η εταιρεία του, μέσω των προγραμμάτων κοινωνικής ευθύνης που ο ίδιος ηγείται, υποστηρίζει το SickKids Hospital. Επίσης μέσω της εταιρείας του έχει προσφέρει οικονομική βοήθεια έπειτα από το σεισμό της Αϊτής το 2010 και τον τυφώνα Χαϊγιάν το 2013 στις Φιλιππίνες.

Είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου στο Young Presidents Association (YPO) στο Τορόντο. Ο Λουράκης είναι υποδιευθυντής στο Cretan Association of Toronto KNOSSOS και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Hellenic Heritage Foundation.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 4

 1. Ελπιδα

  Με ιδιαιτερη αγαπη ευαισθησια και θαυμασμο
  συγχαιρω τον Αξιολογω και Αξιοτιμο κυριο
  Τονυ Λουρακη για τις επιτυχιες του……
  Λατρευω τις γνωσεις του!!!!!!!!!!
  Ελπιδα


 2. ΣΥΜΕΩΝ (ΜΑΚΗΣ) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ

  ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΗΨΙΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΝΩΤΕΡΑ. CONGRATULATIONS.
  SAY HELLO TO YOUR FATHER GIANNH.
  REGARDS
  S. KONSTANTINIDHS


 3. Tony StathisSt5þþþģ

  Congratulations my friend you make us Greeks proud


 4. Ιωάννα Κοντρεανου

  Μεγάλο σεβασμό σε αυτούς που δεν ξεχνάνε της ρίζες τους …και ζούνε για να εξυπηρετήσουν την πλευρά του Ανθρώπου…


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ