Διευθύντρια κάστινγκ των τηλεοπτικών σειρών του CBS
Έργα Ελλήνων

Διευθύντρια κάστινγκ των τηλεοπτικών σειρών του CBS

Η Κρίστι Τόμας είναι επιτυχημένη διευθύντρια οντισιόν στο CBS Television Studios στις Ηνωμένες Πολιτείες. Διαλέγει τους ηθοποιούς για τις αγαπημένες σειρές του δημοφιλούς τηλεοπτικού δικτύου όπως το Big Bang Theory, Criminal Minds, CSI, Elementary, Blue Bloods, The Good Wife, Hawaii 5-0, NCIS και άλλες.

Κατά τη διάρκεια της πιλοτικής περιόδου των τηλεοπτικών σειρών είναι εκείνη που επιλέγει τον κατάλληλο ηθοποιό για τον κάθε ρόλο έχοντας επίσης και τη διαχείριση των οικονομικών για την εκάστοτε παραγωγή.

Ξεκίνησε την καριέρα της τον Απρίλιο του 2005 ως συντονίστρια casting στην Paramount Network Television. Τον Απρίλιο του 2006, εντάχθηκε στο εργατικό δυναμικό του CBS Television Studios ως Manager Talent and Casting μέχρι και τον Απρίλιο του 2009 όπου έγινε Director Talent and Casting κατέχοντας αυτή τη θέση μέχρι και σήμερα.

Η Τόμας διδάσκει στον ελεύθερο χρόνο της χορό σε παιδιά ελληνικής καταγωγής. Έχει υπάρξει ενεργό μέλος της ελληνορθόδοξης κοινότητας του Αγίου Νικολάου στο Northridge της Καλιφόρνια, όπου και μεγάλωσε.

Είναι υπεύθυνη ελληνικών χορών στον ελληνορθόδοξο καθεδρικό ναό της Αγίας Σοφίας στο Λος Άντζελες και συμμετέχει στη διοργάνωση του ετήσιου Greek Dance Glendi αλλά και του ετήσιου διαγωνισμού χορού Zorba Dance.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ