Υπεύθυνος τριών ηπείρων σε μεγάλο γερμανικό όμιλο
Έργα Ελλήνων

Υπεύθυνος τριών ηπείρων σε μεγάλο γερμανικό όμιλο

Ο Παναγιώτης Χαμακιώτης ανέλαβε επικεφαλής της COMPO για την ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ευρώπης, Βαλκανίων, Κύπρου, Τουρκίας, Αφρικής & Μέσης Ανατολής με έδρα την Βαρκελώνη. Ο γερμανικός όμιλος που ως γνωστόν κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των ειδικών, υψηλής τεχνολογίας επαγγελματικών λιπασμάτων, αναγνώρισε τις ηγετικές ικανότητες του Έλληνα manager αλλά και την αποτελεσματική λειτουργία της ομάδας στελεχών της Compo ΕΛΛΑΣ που κατάφερε μέσα σε 2 χρόνια και υπό αντίξοες συνθήκες να καθιερώσει την εταιρεία στη συνείδηση των επαγγελματιών του χώρου.

Ο κ. Χαμακιώτης σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στο τμήμα Γεωργικής Μηχανικής, Διαχείριση & Εδαφολογίας. Έχει εργαστεί σε πολλές εταιρείες μετά την αποφοίτηση του όπως η BASF Ελλάδος, η AGRO, η Shell Chemicals και η CYANAMID.

Η επιτυχημένη πορεία του ως Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της COMPO Ελλάς, αγγίζοντας ρυθμούς ανάπτυξης της εταιρείας 40-60% τον χρόνο, κατέστησε την εταιρεία ως μία από τις ηγετικές στον τομέα της και έφερε την προαγωγή του σε επικεφαλής της COMPO στην ευρύτερη περιοχή της Νοτίου Ευρώπης, Βαλκανίων, Κύπρου, Τουρκίας, Αφρικής & Μέσης Ανατολής.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ