Η Ομάδα

h

Χρήστος Μπάρλας, ιδρυτής

Ο Χρήστος είναι εμπνευστής και ιδρυτής του ellines.com, ο άνθρωπος που συνέλαβε την αρχική ιδεά και υλοποίησε στην συνέχεια το όραμα της “Πρώτης Διαδικτυακής χώρας του κόσμου”.

xbarlas@ellines.com
h

Θάνος Ντζουμάνης, υπεύθυνος ανάπτυξης έργου

Ο Θάνος είναι υπεύθυνος για την στρατηγική, επικοινωνιακή και διαδικτυακή ανάπτυξη της πλατφόρμας. Δίνει λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και συντονίζει τα διαφορετικά τμήματα του ellines.com

thanos@ellines.com
h

Μανώλης Παρδάλης, δημοσιογραφική παραγωγή

Ο Μανώλης είναι υπεύθυνος πολυμεσικής παραγωγής δημοσιογραφικού περιεχομένου. Σκανάρει καθημερινά ολόκληρο τον κόσμο αναζητώντας απίστευτους Έλληνες ανά την υφήλιο.

manolis@ellines.com
h

Ευανθία Τασσοπούλου, υπεύθυνη επικοινωνίας - δημοσιογραφική ομάδα

Η Ευανθία συμμετέχει στο σχεδιασμό και την υλοποίηση ενεργειών προβολής του ellines.com. Ερευνά και καταγράφει ιστορίες επιτυχίας ελληνικών επιχειρηματικών κινήσεων που ξεπέρασαν τα σύνορα της χώρας μας και εμπνέουν.

euanthia@ellines.com
h

Επαμεινώνδας Ζησιμόπουλος, υπεύθυνος κοινωνικών δικτύων

Ο Επαμεινώνδας είναι το πρόσωπο πίσω από τα κοινωνικά δίκτυα του ellines.com. Σε αυτό το πλαίσιο, διαμορφώνει την εικόνα μας στον ψηφιακό κόσμο και διαχειρίζεται τους web 2 λογαριασμούς μας στο διαδίκτυο.

socialmedia@ellines.com
h

Ευάγγελος Κ. Σπάρταλης

Φίλος και υποστηρικτής της ιδέας του ellines.com. Εθελοντής στην προσπάθεια εξασφάλισης πόρων και προβολής της κοινότητας.

vagelis@ellines.com