Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Salsa Sinners την Πέμπτη 6/2 στο Fuzz!
Καλά Νέα

Διαγωνισμός: Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την εμφάνιση των Salsa Sinners την Πέμπτη 6/2 στο Fuzz!

Έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε διαγωνισμούς και παραστάσεις στην Ελλάδα όπως τις μεγάλες συναυλίες των Orquesta Buena Vista Social Club στην Αθήνα, αλλά και του εκρηκτικού 2ου Cuba Festival.

Οι τηλεοπτικές τους εμφανίσεις στο χορευτικό show «Dancing With The Stars 3 & 4» απέσπασαν θερμό χειροκρότημα και ξεσήκωσαν τον κόσμο.

Οι εμφανίσεις τους στο εξωτερικό συζητήθηκαν πολύ με φωτεινή στιγμή, εκείνη του περασμένου Μάη- του 2013, όπου λάβανε μέρος στην έναρξη της πιο ιστορικής συναυλίας που έγινε στον κόσμο, με μέλη της θρυλικής Fania All Stars, οι οποίοι βρέθηκαν στην ίδια σκηνή μετά από 50 και πλέον χρόνια, στο Los Angeles των Ηνωμένων Πολιτειών.

Αναρίθμητοι τίτλοι, σημαντικές διακρίσεις, πολλά βραβεία…μια όμως αποστολή!

«…Γιατί αυτή είναι η αποστολή μας στη σκηνή…Να κάνουμε τον κόσμο ευτυχισμένο.

Όλοι … Δικηγόροι, φοιτητές, δημοσιογράφοι,
ηθοποιοί, γιατροί, καθηγητές, επιχειρηματίες, υπάλληλοι. Χορευτές όλοι! 
Δεν έχει σημασία ποιός, πού, με ποιόν και γιατί….σημασία έχουν οι ΣΤΙΓΜΕΣ που βιώνεις. Μικρές ή μεγάλες, πολλές ή λίγες.. Από σένα εξαρτάται.. πόσο θ” αφεθείς.»

Αυτό δηλώνουν τα μέλη των Salsa Sinners.

Η χορευτική επαγγελματική Ομάδα που έβγαλε τη Salsa από τις σχολές χορού και την έκανε τρόπο ζωής δίνει ραντεβού την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου στις 9μ.μ. στο Fuzz Live Music Club.

Το  ellines.com σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε από αυτή την εκπληκτική χορευτική παράσταση με 40 χορευτές επί σκηνής να δίνουν το στίγμα και το νόημα του πιο εκρηκτικού λάτιν χορού.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Fb, δηλώστε το ονοματεπώνυμο και τα στοιχεία επικοινωνίας σας και μπείτε στην κλήρωση για 5 διπλές προσκλήσεις. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 5/2 στις 17:00.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό πατήστε εδώ

Δείτε εδώ περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ