Η Ελλάδα στους καλύτερους προορισμούς για το 2013
Καλά Νέα

Η Ελλάδα στους καλύτερους προορισμούς για το 2013

Σύμφωνα με την Expedia, η Ελλάδα, η Αυστραλία και Νότιος Αφρική είδαν τη μεγαλύτερη αύξηση στις κρατήσεις κατά την διάρκεια του 2013.

Οι τρεις αυτοί προορισμοί προτιμήθηκαν επίσης από πολλούς σταρ του Χόλιγουντ τον περασμένο χρόνο, καθώς φωτογραφίες τους ενώ έκαναν ηλιοθεραπεία, έκαναν το γύρο του κόσμου μέσω του Twitter και του Instagram.

Ανάμεσα στους πιο δημοφιλείς προορισμούς φαίνεται να είναι η Ελλάδα ιδιαίτερα για τους Άγγλους ταξιδιώτες, αφού οι κρατήσεις αυξήθηκαν σε ποσοστό μεγαλύτερο του ενός τρίτου, σε σχέση με το 2012.

Η Ελλάδα προσφέρει πολύ καλής ποιότητας εξόδους, ιδιαίτερα όσον αφορά στον φαγητό, αλλά και πολύ καλές προσφορές σε μπουτίκ και τοπικά καταστήματα.

Οι αναζητήσεις για την Ελλάδα στην Expedia.co.uk για τα ελληνικά νησιά για το 2014 έχουν σχεδόν τριπλασιαστεί σε σχέση με την ίδια περίοδο πέρυσι.
Οι πολυσυζητημένες διακοπές των Kardashian το 2013 σίγουρα έπαιξαν ρόλο στην διαμόρφωση αυτών των ποσοστών και συγκεκριμένα για πανέμορφο νησί της Μυκόνου όπου η οικογένεια έκανε πολυτελείς διακοπές με ιδιωτικό γιότ.

«Ο συνδυασμός μιας επίσκεψης στην ενδοχώρα με μια εκδρομή στα νησιά, σου δίνει την ευκαιρία να εκμεταλλευτείς τις προσφορές σε ψώνια και στο φαγητό, αλλά και στιγμές χαλάρωσης στα νησιά. Το πεντανόστιμο φαγητό, η σίγουρη λιακάδα, και η ευκαιρία για απόδραση ή και πάρτυ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, δεν αφήνει περιθώρια να αναρωτιέται κανείς για το πώς ο τουρισμός της χώρας συνεχίζει να αυξάνεται» δηλώνει η Andy Washington, Διευθύνων Σύμβουλος της Expedia.co.uk.

Πηγή: www.expedia.co.uk

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ