Άρωμα Hollywood στο κέντρο της Αθήνας
Καλά Νέα

Άρωμα Hollywood στο κέντρο της Αθήνας

Στο θέατρο Παλλάς και όχι στον θερινό κινηματογράφο Θησείον, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, έγινε χθες η πρεμιέρα της ταινίας «Πριν τα μεσάνυχτα». Ο Ιθαν Χοκ έκλεψε την παράσταση με την αμεσότητα, την ευγένεια αλλά και τη χαρούμενη διάθεση που έδειξε καθ’όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Ιθαν Χοκ και Ζιλί Ντελπί, έφτασαν χθες το μεσημέρι στην Αθήνα μαζί με τον σκηνοθέτη της τριλογίας, Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ. «Ό,τι και να πούμε για τη συνεργασία μας με τους Έλληνες ηθοποιούς και συντελεστές είναι τόσο θετικό που θα μπορούσαμε να παρεξηγηθούμε ότι τα παραλέμε» είπε ο Ιθαν Χοκ.

Μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με όλους τους Έλληνες συντελεστές της ταινίας, δείχνοντας όμως μεγαλύτερη συμπάθεια στην Χαρούλα Αλεξίου, τη μουσική πρωταγωνίστρια της ταινίας αλλά και στην σκηνοθέτιδα Αθηνά Τσαγγάρη.

Ο παγκοσμίου φήμης ηθοποιός θα αναχωρήσει με τη σύζυγό του και τα παιδιά του για διακοπές στο Costa Navarino της Πύλου, εκεί που γυρίστηκε πέρυσι το καλοκαίρι η ταινία. Aλλωστε παραγωγός της ταινίας είναι ο μικρότερος γιος του καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου.

Μπορείτε να δείτε βίντεο από την πρεμιέρα της ταινίας αλλά και το δείπνο που ακολούθησε όπως δημοσιεύτηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της www.printamesanyxta.gr.

Η πρεμιέρα της ταινίας

Το επίσημο δείπνο

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ