Έλληνας ο Ανθρωπος της Χρονιάς στην Ουκρανία
Καλά Νέα

Έλληνας ο Ανθρωπος της Χρονιάς στην Ουκρανία

Ο Έλληνας επισκέπτης καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Κιέβου Γιώργος Δασκαλέας κατάφερε να κερδίσει τους Ουκρανούς, καθώς ανακηρύχθηκε «Άνθρωπος της Χρονιάς» για το έτος 2012.

Ο κ. Δασκαλέας παρουσιάζει ποσοτικά μοντέλα και μεθόδους πειθαρχημένης επένδυσης στο πλαίσιο οργανωμένων σεμιναρίων.

Ο θεσμός για τον «Άνθρωπο της Χρονιάς» στην Ουκρανία έχει εξέχουσα σημασία, καθώς βραβεύονται άνθρωποι που ξεχωρίζουν στις επιστήμες, στον πολιτισμό και στην οικονομία.

Οι διοργανωτές αιτιολογώντας την επιλογή τους, ανέφεραν τον Έλληνα επιστήμονα ως το μόνο ίσως άνθρωπο που δεν ζητά χρήματα από την Ουκρανία, αλλά τα προσφέρει, επενδύοντας στην ανάπτυξη της χώρας.

Κατά τη διάρκεια της απονομής, ο πρώην υπουργός, Βαλερί Τσιμπούχ, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είναι μεγάλη μου τιμή να απονέμω αυτό το βραβείο στο φίλο κύριο Δασκαλέα που γνώρισα στην Ελλάδα. Θέλω να σας πω ότι αυτός ο άνθρωπος δεν κάνει μόνο καλά πράγματα, κάνει και προγνώσεις στον οικονομικό τομέα που είναι πετυχημένες και σωστές. Είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος ευαίσθητος και σωστός και χαίρομαι που σήμερα ήρθαν πολλοί φίλοι και από την Ελλάδα για να τον τιμήσουν».

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ