Ευχές για ένα καλύτερο αύριο
Καλά Νέα

Ευχές για ένα καλύτερο αύριο

Η Σταύρωση και η Ανάσταση του Χριστού ήταν αυτοθυσία και συμβολίζει την ανιδιοτέλεια, την καλοσύνη, τη συγχώρεση, την αγάπη, την αναγέννηση και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο, για ένα αισιόδοξο μέλλον γεμάτο φως. Οι γιορτές του Πάσχα υπενθυμίζουν όλες αυτές τις αξίες˙ όσες μας κάνουν ανθρώπους με πνεύμα ενεργό και καρδιά γενναιόδωρη. Ας θυμηθούμε, ας παραδειγματιστούμε, ας μιμηθούμε. Να προσφέρουμε και να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο, να αποδεχτούμε, να συγχωρήσουμε και να προχωρήσουμε χωρίς μνησικακίες κι εγωιστικά κίνητρα. Να αναγεννηθούμε καλύτεροι.

Στο ellines.com αναδεικνύουμε νέα για καταξιωμένους Έλληνες που διαπρέπουν σε ολόκληρο τον πλανήτη, που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν τη διαφορά. Φωτεινά παραδείγματα για το τι μπορεί να καταφέρει ο ανθρώπινος νους και η θέληση ξεπερνώντας σύνορα, όρια και φραγμούς. Ενημερώνουμε για αξιοπρόσεκτα έργα, για ανακαλύψεις, για πρωτοποριακές ιδέες, για επιτεύγματα Ελλήνων που αλλάζουν τον κόσμο.

Με αφορμή το πνεύμα των εορταστικών ημερών, ας επιτρέψουμε σε αξιοσημείωτες και αξιοσέβαστες πράξεις να εμπνεύσουν, να προτρέψουν και να καθοδηγήσουν τα όνειρα και τους στόχους μας για ένα καλύτερο μέλλον. Ας μετατρέψουμε το παρόν μας σε μία ζωή άξια προς μίμηση, με την ανάσταση της ευτολμίας, της συμπόνιας και της ανθρωπιάς.

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα!

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ