Ένας αρχαίος Έλληνας ήρωας από το Χάρβαρντ σε όλο τον κόσμο
Καλά Νέα

Ένας αρχαίος Έλληνας ήρωας από το Χάρβαρντ σε όλο τον κόσμο

«The Ancient Greek Hero» το θρυλικό μάθημα του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, το οποίο διδάσκεται συνεχώς από το 1970, έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πιο δημοφιλή μαθήματα που θα παρέχεται δωρεάν από τις 13 Μαρτίου στο διαδίκτυο μέσω της εκπαιδευτικής υπηρεσίας που ονομάζεται HarvardX,

“Ο Αρχαίος Ελληνας Ηρωας” διδάσκεται από τον Γκρέγκορι Νάγκι, καθηγητή Κλασικών Σπουδών και Συγκριτικής Λογοτεχνίας στο Harvard και διευθυντή του Center for Hellenic Studies στην Ουάσιγκτον. Το μάθημά του στο διαδίκτυο θα συνοδεύεται επίσης δωρεάν από τη διαδικτυακή έκδοση του νέου βιβλίου του “The Ancient Greek Hero in Twenty – Four Hours”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ήδη έχουν εγγραφεί χιλιάδες ενδιαφερόμενοι από όλο τον κόσμο. Για να εγγραφείτε στο HarvardX μπορείτε να επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνσή του (εδώ). Μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή στο Ancient Greek Hero course. Το υλικό του μαθήματος θα είναι διαθέσιμο (δωρεάν) στις 13 Μαρτίου ενώ οι συζητήσεις σε φόρουμ θα ξεκινήσουν νωρίτερα.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ