Τα Public υποστηρίζουν την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι
Καλά Νέα

Τα Public υποστηρίζουν την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι

Τα Public με υψηλό αίσθημα ευθύνης απέναντι στην ανάγκη προστασίας της δημόσιας υγείας, ακολουθούν πιστά την απόφαση των αρμόδιων αρχών, ενημερώνοντας το καταναλωτικό κοινό ότι τα καταστήματα του δικτύου της θα παραμείνουν κλειστά από την Τετάρτη 18.03.2020 μέχρι νεωτέρας. Η μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων θέλοντας να προστατεύσει το κοινό αλλά και να εξυπηρετήσει κάθε ανάγκη των πελατών της ενισχύει το προσωπικό που υποστηρίζει το ηλεκτρονικό κατάστημα, ώστε να παραδίδει άμεσα τις online παραγγελίες. Η ομάδα του call center είναι σε ετοιμότητα στο τηλέφωνο 2108181333 για να δρομολογήσει οποιαδήποτε παραγγελία και να την αποστείλει απευθείας στο σπίτι ή όπου αλλού επιθυμεί ο πελάτης. Η εταιρεία δίνει την δυνατότητα για δωρεάν μεταφορικά και καθώς και ανέπαφη παράδοση αν η παραγγελία έχει εξοφληθεί ηλεκτρονικά. 

Υποστηρίζουμε την καμπάνια #ΜένουμεΣπίτι και συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, www.public.gr, αλλά και μέσω της ομάδας του call center μας (τηλ.: 2108181333), προσφέροντας με ασφάλεια τις υπηρεσίες μας αλλά και την εξαιρετική και υψηλής ποιότητας εμπειρία Public.

Τις ημέρες αυτές παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις γύρω από τον κορωνοϊό και προσαρμόζουν τη δραστηριότητά τους με ένα και μοναδικό στόχο: Να παραμείνουν οι πελάτες, οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες ασφαλείς.

Σε αυτή την κατεύθυνση, για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού:

Ήδη, για όλες τις παραγγελίες στο www.public.gr αλλά και στο call center μας, ισχύουν τα ακόλουθα:

  • Όλες οι παραγγελίες ετοιμάζονται από συναδέλφους και συνεργάτες που είναι εξοπλισμένοι με γάντια μίας χρήσης.
  • Οι συνεργάτες μας που φροντίζουν για την παράδοση των δεμάτων είναι εξοπλισμένοι με τα απαραίτητα γάντια μίας χρήσης.
  • Απολυμαίνουμε προληπτικά όλους τους χώρους λειτουργίας μας, καταστήματα και αποθήκες.
  • Τηρούμε όλοι κατά γράμμα και σχολαστικά τους κανόνες υγιεινής, όπως αυτοί ορίζονται κι ανανεώνονται από το Υπουργείο Υγείας και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας. Ακολουθούμε επιμελή και συχνό καθαρισμό των χεριών μας, είμαστε πάντοτε εφοδιασμένοι με γάντια μιας χρήσης, ενώ οι χώροι μας καθαρίζονται συχνά και σχολαστικά.

 

#ΜένουμεΣπίτι. Για τον λόγο αυτό έχουμε ενισχύσει περαιτέρω την εξαιρετική εμπειρία online αγορών που προσφέρει το www.public.gr, για να βρείτε εύκολα και γρήγορα όλα εκείνα τα προϊόντα που θα σας εξασφαλίσουν ευχάριστες στιγμές, ακόμη και στο σπίτι!

 

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ