Σκηνοθέτησε τη νέα καμπάνια του οίκου Gucci
Καλά Νέα

Σκηνοθέτησε τη νέα καμπάνια του οίκου Gucci

Μετά τη συνεργασία τους στην έκδοση «Ωοτοκία», ο οίκος Gucci ανέθεσε και πάλι την καμπάνια του στον Γιώργο Λάνθιμο, αυτή τη φορά για την κολεξιόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020. Το δημιούργημά της συνεργασίας ήταν εντυπωσιακό, αφού ο πολυβραβευμένος Έλληνας σκηνοθέτης φημίζεται για την ικανότητά του να δημιουργεί ιδιόμορφους κόσμους στις ταινίες του.

 

 

Ένα διαφορετικό κλιπ που πρωταγωνιστούν άλογα με τους ανθρώπινους φίλους τους, όπως περιγράφει στη λεζάντα του βίντεο στο Instagram, εκτόξευσε την καμπάνια στα ύψη. Η νέα καμπάνια φιλοξενήθηκε στο εμβληματικό ξενοδοχείο Chateau Marmont και σε άλλες περιοχές του Λος Άντζελες, με περήφανα άλογα να κυκλοφορούν στο αστικό περιβάλλον και να κάνουν παρέα με τους ανθρώπους.

 

 

Αγόρια και κορίτσια σε βόλτες στη Hollywood Boulevard, να κολλούν στην κίνηση, να κάνουν βουτιές σε πισίνες, να ξεπλένονται με μάνικες και να πετούν με ιδιωτικά αεροπλάνα.

 

 

Ο Έλληνας σκηνοθέτης, που έχει καταφέρει να κερδίσει τον παγκόσμιο θαυμασμό, έχει δημιουργήσει ένα εντελώς διαφορετικό βίντεο, όπου τα φλοράλ μοτίβα και το λογότυπο του brand πρωταγωνιστούν σε μία άκρως νεανική καμπάνια, αποτυπώνοντας τον σουρεαλισμό της τέχνης και την απελευθέρωση της φαντασίας.Η ιδέα ήταν του Alessandro Michele, το art direction του Christopher Simmonds και η σκηνοθεσία του Γιώργου Λάνθιμου, ενώ το παράδοξο σενάριο εκτυλίσσεται υπό τους ήχους του «Everybody’s Talkin» του Harry Nilsson.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ