Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μαρίνες του κόσμου!
Καλά Νέα

Συγκαταλέγεται στις κορυφαίες μαρίνες του κόσμου!

Με την «πλατινένια» διάκριση, το 5 Gold Anchors Platinum, την υψηλότερη διάκριση του παγκόσμιου θεσμού Global Gold Anchor Scheme, τιμήθηκε η Μαρίνα Φλοίσβου, ξεχωρίζοντας ανάμεσα σε αξιόλογες μαρίνες από όλο τον κόσμο.   

Η Μαρίνα Φλοίσβου είναι η δεύτερη mega-yacht μαρίνα στην Ευρώπη που λαμβάνει τη διαπίστευση Platinum, ενώ παράλληλα είναι και η πρώτη και μόνη μαρίνα στη Νοτιανατολική Μεσόγειο που ξεπερνά τις πέντε Χρυσές Άγκυρες.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη διαπίστευση που έρχεται να αναγνωρίσει τις εξαιρετικής ποιότητας εγκαταστάσεις της Μαρίνας Φλοίσβου σε παγκόσμιο επίπεδο, καθώς επίσης και την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει σε πελάτες και επισκέπτες.

Η ειδική τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018, στο πλωτό μουσείο «Νεράιδα», στις εγκαταστάσεις της μαρίνας, με την ολοκλήρωση του παγκόσμιου συνεδρίου ICOMIA World Marinas Conference 2018, που έλαβε χώρα στην Ελλάδα από τις 25 έως τις 27 Οκτωβρίου.

 

 

Ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Flisvos Marina AE, Σταύρος Κατσικάδης, τόνισε ότι μέσα από αυτή τη διαπίστευση αποδεικνύεται ότι η Μαρίνα Φλοίσβου αποτελεί πρότυπο λειτουργίας και εξυπηρέτησης, ανήκοντας πια στις πιο διακεκριμένες μαρίνες του κόσμου.

Επίσης, συμπληρώνει ότι στα 16 χρόνια λειτουργίας της, η Μαρίνα Φλοίσβου έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη της βιομηχανίας του θαλάσσιου τουρισμού και την αναγνώριση, τόσο από τους Έλληνες όσο και από τους ξένους yachtmen και επισκέπτες. Και κλείνει με αυτήν την παρότρυνση: «Η σημερινή διάκριση αποδεικνύει, όμως, και κάτι ακόμη: Ότι μπορούμε να αναπτύξουμε εξαιρετικές μαρίνες στην Ελλάδα, αρκεί να μοιραστούμε όλοι το ίδιο όραμα και να εργασθούμε ομαδικά».

Ο γενικός διευθυντής του The Yatch Harbour Association (ΤΥΗΑ), Jonathan White, ανέφερε μεταξύ άλλων πως για να φτάσει σε αυτό το επίπεδο διαπίστευσης, η Μαρίνα Φλοίσβου έπρεπε να επιτύχει σχεδόν άριστη βαθμολογία σε κάθε μία από τις 89 ξεχωριστές κατηγορίες του Gold Anchor Scheme, που καλύπτουν όλους τους τομείς λειτουργίας της μαρίνας, με ειδικότερο βάρος στην εξυπηρέτηση των πελατών. Για να λάβει τη διαπίστευση, η Μαρίνα Φλοίσβου κλήθηκε να καλύψει το σύνολο των απαιτητικών κριτηρίων που θέτει το Global Gold Anchor Scheme στους ελέγχους του και πραγματοποίησε, σε διάστημα μόλις 15 μηνών, ένα εντατικό πρόγραμμα αναβαθμίσεων των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών της.

Ως αποτέλεσμα, η Μαρίνα Φλοίσβου σημείωσε εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία, που ξεπέρασε το 95% σε όλες τις παρακάτω έξι κατηγορίες αξιολόγησης: Περιβάλλων χώρος, Σχεδιασμός, Πολιτικές και Διαδικασίες, Εξυπηρέτηση πελατών, Περιβαλλοντικά θέματα, Θαλάσσιες εγκαταστάσεις και υποδομές, Χερσαίες εγκαταστάσεις και υποδομές.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ