Ένα υπόσκαφο στη Σαντορίνη στα 10 πιο «επιθυμητά» σπίτια για το 2018
Καλά Νέα

Ένα υπόσκαφο στη Σαντορίνη στα 10 πιο «επιθυμητά» σπίτια για το 2018

Η λίστα με τα 10 πιο «επιθυμητά» σπίτια της Airbnb παγκοσμίως για το 2018 δημοσιεύθηκε από την πλατφόρμα τουριστικής ενοικίασης σπιτιών. Ο κατάλογος περιλαμβάνει ονειρικούς προορισμούς και καλύπτει όλα τα γούστα καθώς περιλαμβάνει μοντέρνα διαμερίσματα, κάστρα, δεντρόσπιτα και ένα υπόσκαφο στη Σαντορίνη.

Δείτε τους 10 προορισμούς:

1.ΗΠΑ – Δεντρόσπιτο στην Ατλάντα

Το πιο επιθυμητό σπίτι είναι αυτό το δεντρόσπιτο στην πόλη στην Ατλάντα των ΗΠΑ. Η ονειρεμένη σουίτα τριών όμορφα επιπλωμένων δωματίων βρίσκεται ανάμεσα στα δέντρα λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Ατλάντα.

2.Γαλλία – Λαμπέν παραθαλλάσιο σπίτι δίπλα σε πευκοδάσος

Η βίλα στη Λαμπέν περιβάλλεται από πεύκα και βρίσκεται στην άκρη του δάσους του Aquitany Landes. Η γραφική ιδιοκτησία τριών υπνοδωματίων απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από την παραλία, αλλά διαθέτει επίσης πισίνα και κήπο, ενώ διαθέτει ένα ειδυλλιακό μέρος όπου μπορείτε να ακούσετε τα πουλιά να τραγουδούν και ο άνεμος να ψιθυρίζει μέσα από τα δέντρα.

3.Βαρκελώνη – Μοντέρνο διαμέρισμα

Ένα ευρύχωρο, μοντέρνο διαμέρισμα σε πολυτελές κτίριο, μόλις 10 λεπτά με τα πόδια από την Plazza Catalunya. Διαθέτει 3 υπνοδωμάτια και πολύ μεγάλο καθιστικό.

4.Μεγάλη Βρετανία – Eden Valley βικτωριανό κάστρο

Ένα βικτωριανό κάστρο στο κέντρο της Μεγάλη Βρετανίας, με 15 διαφορετικά δωμάτια, που υπόσχονται να μεταφέρουν τους επισκέπτες σε μια άλλη εποχή.

5.Νυρεμβέργη – Αυθεντικό αφγανικό κατάλυμα

Ένα αυθεντικό αφγανικό κατάλυμα, μια στρογγυλή σκηνή που προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία διαμονής. Το παραδοσιακό «γιουρτ» διαθέτει ηλεκτρισμό αλλά δεν υπάρχει τηλεόραση, ούτε τρεχούμενο νερό.

6. Αυστραλία – Βίλα στο Όρος Νάθαν

Μια πολυτελής βίλα στην ενδοχώρα της Αυστραλίας, χωρητικότητας 10 ατόμων, με εκληπτική θέα.  Βρίσκεται σε μια έκταση 10 στρεμμάτων και διαθέτει πισίνα αλλά και τζακούζι με τζάκι.

7. Οία Σαντορίνη – Υπόσκαφη βίλα

Η πολυτελής υπόσκαφη βίλα στην Οία της Σαντορίνης με τη μοναδική θέα στην καλντέρα, ήταν αρχικά κελάρι κρασιών. Αποτελείται από τρία διαφορετικά σπίτια και διαθέτει πισίνα.

8.Καναδάς – Σπίτι στο νησί Μέιν

Αυτό το εξοχικό σπίτι δημιουργήθηκε από τους ντόπιους με φυσικά υλικά και βρίσκεται σε μια μεγάλη έκταση με πρόβατα, κήπους και καλλιέργειες.

9.Βραζιλία – Σπίτι με θέα στην Praia do Felix

Το σπίτι έχει δημιουργηθεί με βάση το ξύλο και το γυαλί, ενώ η θέα στη θάλασσα κόβει την ανάσα. Έχει 4 υπνοδωμάτια και η απόσταση από την παραλία είναι μόλις 300 μέτρα.

10.Μεξικό – Ήρεμο λοφτ 

Ένα πολύ λειτουργικό λοφτ με μια καταπράσινη ταράτσα. Είναι το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε το Μεξικό.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ