Η Universal απέκτησε τα δικαιώματα του νέου σεναρίου του Έβαν Σπηλιωτόπουλου για τον Τζενγκις Χαν
Καλά Νέα

Η Universal απέκτησε τα δικαιώματα του νέου σεναρίου του Έβαν Σπηλιωτόπουλου για τον Τζενγκις Χαν

Μετά την εκπληκτική επιτυχία της τελευταίας προσπάθειας σεναριογραφικά του Έβαν Σπηλιωτόπουλου με την ταινία “Η Πεντάμορφη και το Τέρας”, η Universal απέκτησε τα δικαιώματα για το νέο του σενάριο, μια ταινία δράσης και περιπέτειας που επικεντρώνεται σε ένα επικό κυνήγι για τον τάφο του Τζενγκις Χαν.

Οι εκτελεστικοί παραγωγοί περιλαμβάνουν τον Dwayne “The Rock” Johnson, τον Dany Garcia και τον Robert Zemeckis. Μέσα από την εταιρεία παραγωγής τους Seven Bucks, οι Johnson και Garcia έχουν ήδη συνεργαστεί με την Universal για το franchise “Fast and the Furious”.

Παρόλο που δεν είναι γνωστά πολλά για την ταινία, φαίνεται ότι ο Dwayne Johnson δεν θα συμμετάσχει ως ηθοποιός και θα παραμείνει πίσω από τα παρασκήνια.

Η “Η Πεντάμορφη και το Τέρας” του Σπηλιωτόπουλου έσπασε τα ταμεία του box office, κερδίζοντας πάνω από 1,26 δισεκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Υπήρξε σεναριογράφος στο Χόλιγουντ για αρκετά χρόνια, γνωστός για τις ταινίες «Ηρακλής», “Tinker Bell” και “The Lost Treasure”. Έχει γράψει επίσης το σενάριο για μελλοντικές ταινίες όπως τα “The Huntsman: Winter’s War” και “Beauty and the Beast”.

Διαβάστε επίσης:

Σεναριογράφος μεγάλων επιτυχιών του Hollywood

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ