Ομογενής κέρδισε το Super Bowl με τους Patriots
Καλά Νέα

Ομογενής κέρδισε το Super Bowl με τους Patriots

Οι πρωταθλήτριες ομάδες των δύο περιφερειών του NFL, της National Football Conference (NFC) και της American Football Conference (AFC) διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Κυριακής. Νικητές αναδείχθηκαν οι New England Patriots έναντι των Atlanta Falcons σε έναν από τους πιο θεαματικούς αγώνες Super Bowl. Στον πιο συγκλονιστικό τελικό στην ιστορία των Super Bowls, οι New England Patriots επικράτησαν 34-28 των Atlanta Falcons στην παράταση και κατέκτησαν τον πέμπτο τίτλο στην ιστορία τους.

Στην ομάδα των Patriots συμμετέχει ο ομογενής Τεντ Καρράς. Ο Καρράς προέρχεται από οικογένεια με παρελθόν στο Αμερικανικό Ποδόσφαιρο, καθώς ο πατέρας του αλλά και ο παππούς του ήταν παίκτες του NFL. Ο θείος του Αλέξης Καρράς έπαιζε στους Detroit Lions.

“Ο μπαμπάς μου πήρε ένα μπόνους για το Super Bowl που κέρδισαν οι Redskins, επειδή ήταν αναπληρωματικός, ο παππούς μου κέρδισε ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά θα μπορούσε να είναι το πρώτο δαχτυλίδι Super Bowl της οικογένειας Καρρά” είπε πριν από το καθοριστικό παιχνίδι που του χάρισε τελικά το δαχτυλίδι. “Η οικογενειακή παράδοση πάντα ήταν σημαντική για μένα ώστε να την διατηρήσω” τονίζει.

Ο παππούς του αντί να του διαβάζει παραμύθια, τον έβαζε να κάνει πους απς, ενώ του έλεγε ιστορίες από τη ζωή του ως παίκτης του NFL.

“Πότε δεν με έβαζε στο γόνατα του, ο παππούς μου έλεγε πολλές ιστορίες από την περίοδο που ήταν στους Bears τη δεκαετία του 60. Είχε κερδίσει το πρωτάθλημα το ’63, το οποίο ήταν η πιο συγκλονιστική στιγμή για αυτόν. Νομίζω ότι γνωρίζω από πρώτο χέρι την ιστορία του NFL” θυμάται ο Καρράς.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ