Στη Μάνη η νέα διαφήμιση της Apple
Καλά Νέα

Στη Μάνη η νέα διαφήμιση της Apple

Η Apple κέρδισε τις εντυπώσεις με τη νέα της διαφήμιση για το iPhone 7 Plus, η οποία γυρίστηκε εξ’ ολοκλήρου στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στη Μάνη. Τα τοπία που θα δείτε είναι από τα χωριά Οίτυλο και Καραβοστάσι, όλοι οι συμμετέχοντες είναι Έλληνες και μιλάνε στα ελληνικά με αγγλικούς υπότιτλους.

Το βίντεο με τίτλο “Take Mine” δημοσιεύθηκε στις 7 Ιανουαρίου 2017 στο επίσημο Youtube κανάλι της Apple και μέσα σε 2 ημέρες ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο προβολές. Η διαφήμιση επικεντρώνεται στη λειτουργία του Πορτρέτου, η οποία είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στις μεγαλύτερες συσκευές της Apple. Το “Take Mine” έκανε επίσημη πρεμιέρα στη διάρκεια της απονομής για τις Χρυσές Σφαίρες 2017.

Πρωταγωνιστεί μια νεαρή κοπέλα, η οποία φτάνει στο μικρό χωριό της Μάνης για να επισκεφθεί τη γιαγιά της. Πίνοντας καφέ στο καφενείο, η εγγονή χρησιμοποιεί το κινητό της για να βγάλει φωτογραφία τη γιαγιά κάνοντας χρήση του εφέ για βάθος πεδίου. Η φωτογραφία εντυπωσιάζει την γιαγιά αλλά και τους συγχωριανούς, οι οποίοι σπεύδουν να ποζάρουν και αυτοί.

Έτσι, η εγγονή αρχίζει να φωτογραφίζει όλο το χωριό, τα παιδιά, τις γειτόνισσες, τον ιερέα, τον ταχυδρόμο, έναν ψαρά, την φουρνάρισσα και έναν βοσκό.

H μουσική που ακούγεται στη διαφήμιση είναι το “Πάμε στη Χονολουλού” του Κώστα Μπέζου.

 

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. Harry Laoulakos

    The seaside village is Gerolimenas…


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ