Ελληνικό νησί στους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017
Καλά Νέα

Ελληνικό νησί στους 10 πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε τη λίστα με τους πιο οικονομικούς προορισμούς για το 2017. Η λίστα, η οποία ανανεώνεται κάθε χρονιά, παρουσιάζει εξωτικούς προορισμούς με τη βοήθεια ειδικών στα ταξίδια. Φέτος, στην κορυφαία δεκάδα της λίστας βρίσκεται ένα ελληνικό νησί.

Το περιοδικό αναφέρει χαρακτηριστικά για την Κρήτη: “Η Κρήτη, το μεγαλύτερο νησί της Ελλάδας, είναι ιδανική για όσους αναζητούν να περάσουν καλά αλλά οικονομικά, καθώς προσφέρει πληθώρα επιλογών για φαγητό και διασκέδαση σε πολύ καλές τιμές. Με τις ειδυλλιακές της παραλίες, υπάρχουν πολλές επιλογές που δεν θα σας κοστίσουν όσα θα ξοδεύατε ενδεχομένως σε πιο δημοφιλή μέρη όπως η Αθήνα ή η Σαντορίνη”.

Δείτε τη λίστα αναλυτικά:

1. Βόρειο Βιετνάμ

2. Bishkek, Κιργιστάν

3. Λισαβόνα, Πορτογαλία

Lisbon - Λισαβόνα

4.Σεούλ

5. Βουκουρέστι

bucharest

6. Cape Point, Νότιος Αφρική

cape-point

7. Κρήτη

8. Palawan, Φιλιππίνες

palawan

9. Burleigh Heads, Queensland, Αυστραλία

10. Πόρτο

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. ΧΑΝΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ…

    Κι όμως δεν είναι τόσο ο ήλιος, η θάλασσα και ένα καλό κατάλυμα αυτά που θα προσελκύσουν τον εκλεκτικό τουρίστα στα Χανιά. Την πραγματική διαφορά θα την κάνει η ενσωμάτωση στις υπηρεσίες που προσφέρουμε του πολιτισμού μας…

    Και με αυτό εννοούμε όλα όσα μας περιβάλλουν στην πόλη που γεννηθήκαμε, μεγαλώσαμε και ζούμε, από το τοπίο, τα μνημεία, την ιστορία και την παράδοση, τις γεύσεις και τις μυρωδιές μας, τις μικρές μας καθημερινές συνήθειες που γεμίζουν τις ώρες μας. Να κρατήσει μέσα στις θύμισες του κι ένα κομμάτι της “ψυχής” μας!

    Οτιδήποτε διατηρεί τη γνησιότητά του είναι αυτό που στην πραγματικότητα αποζητά και διψά να βιώσει ο εκλεκτικός επισκέπτης μας.


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ