Η Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς για τον Μάιο
Καλά Νέα

Η Ελλάδα στους 10 κορυφαίους προορισμούς για τον Μάιο

Ο Μάιος είναι ένας από τους καλύτερους μήνες για διακοπές λόγω του καιρού και της “μυρωδιάς” καλοκαιριού. Η ομάδα του Conde Nast Traveller επέλεξε 10 προορισμούς, οι οποίοι είναι ιδανικοί για να τους επισκεφθείτε τον συγκεκριμένο μήνα. Εκτός από τον ιδανικό καιρό, τον Μάιο μπορείτε να επωφεληθείτε και από τις καλές τιμές και την απουσία πολυκοσμίας από τις παραλίες. Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ελλάδα.

Συγκεκριμένα, στην πρώτη θέση βρίσκονται τα Δωδεκάνησα με τις εντυπωσιακές παραλίες, το βαθύ γαλάζιο της θάλασσας και την εξαιρετική κουζίνα.

Δείτε τη λίστα αναλυτικά:

1. Δωδεκάνησα

halki (1)

Σκεφτείτε την Ελλάδα και σκεφτείτε τα λευκόχτιστα πέτρινα σπίτια που έρχονται σε αντίθεση με το μπλέ του Αιγαίου και τα μικρά ψαροχώρια. Τα Δωδεκάνησα περιλαμβάνουν 12 μεγάλα νησιά, η Ρόδος είναι ίσως το πιο διάσημο, και αρκετά μικρότερα, τα οποία είναι πανέμορφα. Για να πάρετε μια αυθεντική γεύση του ελληνικού τρόπου ζωής επισκεφθείτε την Νίσυρο και το ηφαίστειο της. Η Σύμη βρίσκεται μόλις μισή ώρα από την Τουρκία και θα δοκιμάσετε εξαιρετικές γεύσεις. Το Καστελλόριζο έχει φανατικούς επισκέπτες όπως οι Pink Floyd και η Πάτμος θα σας συνεπάρει με τη Βυζαντινή αρχιτεκτονική.

2. Τοσκάνη και Φλορεντία

Tuscany and Florence

3. Μάλτα

malta

4. Τελ Αβίβ

TelAviv

5. Κωνσταντινούπολη

Istanbul

6. Καλιφόρνια

California

7. Algarve, Πορτογαλία

Algarve, Portugal

8. The Scottish Highlands

The Scottish Highlands

9. Νησί Vancouver Island, Καναδάς

Vancouver Island, Canada

10. Πράσινο Ακρωτήριο

Cape Verde

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ