Ένας Έλληνας στη νέα ταινία “Άγγελοι του Τσάρλι”
Καλά Νέα

Ένας Έλληνας στη νέα ταινία “Άγγελοι του Τσάρλι”

Ο Έβαν ή Ευάγγελος Σπηλιωτόπουλος είναι διάσημος σεναριογράφος και λέγεται πως θα υπογράψει το σενάριο του ριμέικ της ταινίας “Άγγελοι του Τσάρλι”.

Το Hollywood Reporter αποκάλυψε πως ο Έλληνας σεναριογράφος θα είναι αυτός που θα γράψει τη συνέχεια των δημοφιλών ταινιών στις οποίες πρωταγωνιστούσαν η Cameron Diaz, η Drew Barrymore και η Lucy Liu. Ακόμα, δεν έχει γίνει γνωστό ποιοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν.

Είναι ο σεναριογράφος των ταινιών «Ηρακλής»«Jungle Book 2», «The Lion King», «Tarzan 2». Οι τελευταίες του δουλειές είναι το ριμέικ της ταινίας «Η Πεντάμορφη και το Τέρας» του Στίβεν Σπίλμπεργκ και η συνέχεια του “Η Χιονάτη και ο Κυνηγός” με τον Κρις Χέμσγουορθ και τη Σαρλίζ Θερόν, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2016.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στα Βριλήσσια. Μετά έφυγε στην Αμερική. Ο πατέρας του είναι Έλληνας και η μητέρα του Ελληνοαμερικανίδα γεννημένη στην Ιντιάνα.

“Το 2000 με προσέλαβε η Disney. Ξεκίνησα να γράφω ταινίες animation. Τι σήμαινε αυτό; Οκτώ χρόνια με σταθερή εργασία, το όνομά μου στα credits και φυσικά άνθηση των οικονομικών μου. Ήταν το μεγαλύτερο από τα πολλά μικρά βήματα της καριέρας μου” τονίζει.

Η συνεργασία του Έλληνα σεναριογράφου με το φημισμένο στούντιο μετρά ουκ ολίγες εμπορικές επιτυχίες, όπως τα «Ηρακλής: οι θρακικοί πόλεμοι», «Winnie Τhe Pooh», «Wanted», «Η Μικρή Γοργόνα 3», και «The Lion King 1 ½».

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ