Ένας Έλληνας στους 50 πλουσιότερους στην Αυστραλία για το 2016
Καλά Νέα

Ένας Έλληνας στους 50 πλουσιότερους στην Αυστραλία για το 2016

Ένας μόνο Έλληνας επιχειρηματίας βρίσκεται στη λίστα που εξέδωσε το Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους στην Αυστραλία για το 2016. Πλουσιότερη είναι η Blair Parry-Okeden και η περιουσία της αγγίζει τα $$8.8 δις. Συνολικά, στη λίστα παρουσιάζονται 50 εκατομμυριούχοι.

Ο μοναδικός εκπρόσωπος της Ελλάδας στη λίστα βρίσκεται στη θέση 38 της λίστας με περιουσία που αγγίζει τα 700 εκατομμύρια. Αξίζει να σημειωθεί πως στην αντίστοιχη λίστα του 2015 βρισκόταν στην 46η θέση με περιουσία 640 εκατομμύρια δολάρια.

Πρόκειται για τον επιχειρηματία Κώστα Μακρή. Αυτό σημαίνει πως είναι για ακόμα μια χρονιά ο πλουσιότερος Έλληνας στην Αυστραλία.

Ο Κώστας Μακρής γεννήθηκε στο Λυγουριό της Επιδαύρου. Η Makris Group κατέχει σημαντικό μέρος στην οικονομία της Νότιας Αυστραλίας, καθώς παρέχει εργασία σε πολλές διαφορετικές ομάδες όπως σε οικοδόμους, σε αρχιτέκτονες, μηχανικούς, λογιστές, τραπεζίτες, δικηγόρους, καθαριστές και πολλούς άλλους. Σήμερα κατέχει ηγετική θέση στην Νότια Αυστραλία και του ανήκουν εμπορικά κέντρα στην Αδελαϊδα, στο Σύδνεϋ και την Μελβούρνη, κτίρια γραφείων και πολλές άλλες εμπορικές ιδιοκτησίες στην Αδελαϊδα.

Δείτε όλη την λίστα με τους πλουσιότερους της Αυστραλίας

Δείτε το προφίλ του Κώστα Μακρή

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ