3 Έλληνες στους πιο επιτυχημένους νέους στον κόσμο
Καλά Νέα

3 Έλληνες στους πιο επιτυχημένους νέους στον κόσμο

Το περιοδικό Forbes δημοσίευσε την λίστα “30 under 30” για το 2016. Η λίστα έχει 20 κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν 30 νέους κάτω των 30 ετών οι οποίοι διακρίνονται στο συγκεκριμένο τομέα. Οι 20 κατηγορίες είναι: Τέχνη-Στυλ, Καταναλωτική τεχνολογία, Κατασκευαστική βιομηχανία, Οικονομία, Μουσική, Αθλήματα, Παιδεία, Media, Hollywood, Παιχνίδια, Venture capital, Retail, Επιχειρηματική τεχνολογία, Φαγητο-Ποτό, Κοινωνικά Δίκτυα, Marketing- διαφήμιση, Υγεία, Ενέργεια, Επιστήμη, Νομική. 3 Έλληνες βρίσκονται σε 3 διαφορετικές κατηγορίες στην κατηγορία Τέχνη-Στυλ, στην κατηγορία Κατασκευαστών και βιομηχανίας και στην κατηγορία Marketing-Διαφήμιση.

1.Αθηνά Παπαδοπούλου – 27 ετών

athena papadopoulos b

Η Αθηνά Παπαδοπούλου είναι στην 23η θέση της λίστας των 30 πιο πετυχημένων νέων στην κατηγορία Art & Style. Η καλλιτέχνις και γλύπτρια έχει ήδη κάνει ατομικές εκθέσεις σε Λονδίνο και Βερολίνο και προετοιμάζει την έκθεση της στη Νέα Υόρκη.

2. Νίκος Κρομύδας – 29 ετών

cromydas b

Είναι στην 6η θέση της λίστας Marketing & Advertising. Ο Κρομύδας ο ιδρυτής της New Coast Ventures, μια εταιρεία ψηφιακής καινοτομίας με έδρα το Ιλλινόις.

3. Τζεφ Στεφανής – 25 ετών

stefanis b

Ο Τζεφ Στεφανής βρίσκεται στην 27η θέση της λίστας Κατασκευαστών και Βιομηχανίας. Είναι συνιδρυτής της εταιρείας Riide παρουσιάζοντας ένα νέο σχέδιο ηλεκτρικού ποδηλάτου, ειδικά σχεδιασμένο για τις μεγαλουπόλεις.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ