Οι κορυφαίοι ομογενείς της Αυστραλίας για το 2015
Καλά Νέα

Οι κορυφαίοι ομογενείς της Αυστραλίας για το 2015

Σε μια εντυπωσιακή χοροεσπερίδα στο ξενοδοχείο της Μελβούρνης «Grand Hyatt», το Ελληνο-Αυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (HACCI) βράβευσε τους κορυφαίους ομογενείς της Αυστραλίας για το 2015.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι το Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας (Delphi Bank Award for Business Excellence) δόθηκε στην Μαίρη Παϊδούση-Ρέβη, η οποία πλέον δεν είναι στη ζωή. Το βραβείο παρέλαβαν ο γιος της Μιχάλης, και μέλη της οικογένειάς της.

Οι νικητές των βραβείων HACCI 2015:

Βραβείο Επιτεύγματος Ζωής «Σπύρος Σταμούλης» (Spiros Stamoulis Award for Lifetime Achievement) – Πίτερ Καζάκος

Ο Πίτερ Καζάκος έχει πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της Πληροφορικής. Ίδρυσε την εταιρεία KAZ το 1988 και την οδήγησε από μια μικρή επιχείρηση πληροφορικής σε μία από τις κορυφαίες υπηρεσίες πληροφορικής στην Ασία.

Βραβείο Επιχειρηματικής Αριστείας (Delphi Bank Award for Business Excellence) – Μαίρη Παϊδούση-Ρέβη

Το βραβείο παρέλαβαν ο γιος της Μιχάλης, και μέλη της οικογένειάς της.  Η Μαίρη Παϊδούση-Ρέβη εντάχθηκε στην Myer Emporium σε νεαρή ηλικία και αμέσως ήρθε στο προσκήνιο ως αναγνώστης των τάσεων της μόδας. Εκείνη την εποχή, ήταν εξαιρετικά σπάνιο για μια γυναίκα να έχει επιτύχει σε μια τέτοια ανώτερη θέση σε εταιρική λιανικής, πόσο μάλλον για μια γυναίκα που είχε πρόσφατα μεταναστεύσει στην Αυστραλία.

Βραβείο Επαγγελματικής Αριστείας Award for Professional Excellence) – Γιώργος Βαρίγκος

Ο καθηγητής Γιώργος Βαρίγκος είναι Επικεφαλής της Δερματολογίας στο Βασιλικό Νοσοκομείο της Μελβούρνης και κλινικός καθηγητής στο Τμήμα Ιατρικής του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης. Αποφοίτησε από την Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου της Μελβούρνης και ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του Fellowship στη Δερματολογία μέσω της Ακαδημίας Δερματολογίας της Αυστραλίας.Έχει αναπτύξει τη μοναδική Κλινική για την πορφυρία στην Αυστραλία και οι παραπομπές.

Βραβείο Επιτεύγματος Νέου Επιχειρηματία (Young Achievers Award Chris Saristavros) – Αθανάσιος Δρίτσας

Ο Αθανάσιος Δρίτσας είναι μόλις 18 ετών. Μερικά από τα επιτεύγματά του περιλαμβάνουν το Εθνικό Πρωτάθλημα, το USA Open, ένα αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων και το πρωτάθλημα Ωκεανίας.

Βραβείο Κοινοτικής Συνεισφοράς (Community Service Award) – Ρένα Φραγκιουδάκη

Η Ρένα Φραγκιουδάκη έχει εργαστεί στην εφημερίδα “Τα Νέα”. Το 2000 στο Channel 31 έδινε το ρεπορτάζ για νέα που αφορούσαν την Ελληνο-Αυστραλιανή κοινότητα.

Βραβείο Εξαιρετικής απόδοσης στον αθλητισμό (Sporting Excellence Award) – Στέλλα Σαββίδου

Η Στέλλα Σαββίδου, έφτασε στην Αυστραλία από την Αγγλία πριν από 8 χρόνια. Είναι Πρωταθλήτρια Αυστραλίας στη ρυθμική γυμναστική.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ