Συνεργάζεται με τον Richie Sambora για τον νέο της δίσκο
Καλά Νέα

Συνεργάζεται με τον Richie Sambora για τον νέο της δίσκο

Η επιτυχημένη και αναγνωρισμένη πλέον για το ταλέντο της μουσικός, Οριάνθη Παναγάρη, συνεργάζεται για τον καινούργιο της δίσκο, με τον παγκοσμίου φήμης κιθαρίστα Richie Sambora. Η νέα της δουλειά αναμένεται να βγει στις αρχές του 2016.

“Όταν παίζεις σε συναυλίες κάθε βράδυ, το συνηθίζεις και νιώθεις άνετα αλλά όταν έχεις να βρεθείς μπροστά στο κοινό για λίγο διάστημα τότε νιώθεις την έξαψη, σε διατρέχει μια νέα ενέργεια και παίζεις διαφορετικά. Όταν αφήνεις την κιθάρα ή τις συναυλίες για λίγο… επιστρέφεις με νέα πράγματα” τονίζει η Οριάνθη.

Η Οριάνθη και ο Σαμπόρα έχουν σχέση, σύμφωνα με δημοσιεύματα, και γνωρίστηκαν στο Μάουι, μέσω του Alice Cooper, με τον οποίο η νεαρή κιθαρίστρια έκανε συναυλίες για 4 χρόνια.

“Ο Ρίτσι εμφανίστηκε την τελευταία στιγμή με την οικογένεια του και παίξαμε μαζί με τους Steven Tyler, Michael McDonald και άλλους για λίγες ώρες. Καταλήξαμε να παίζουμε οι 2 μας και με κάλεσε να βγω μαζί του στη σκηνή να παίξουμε μαζί.” θυμάται η νεαρή μουσικός. Έκτοτε έχουν κάνει αρκετές συναυλίες μαζί.

Διαβάστε περισσότερα για την Οριάνθη

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ