Η Ελλάδα στα 5 καλύτερα μέρη διακοπών στην Ευρώπη
Καλά Νέα

Η Ελλάδα στα 5 καλύτερα μέρη διακοπών στην Ευρώπη

Για όσους αναζητούν έμπνευση για τις διακοπές και το μέρος που θα επιλέξουν να επισκεφθούν, η Mirror προτείνει 5 προορισμούς που είναι ιδανικοί για τις καλοκαιρινές αποδράσεις σας. Η λίστα περιλαμβάνει τις 5 πιο “hot” χώρες στην Ευρώπη! Φυσικά, η Ελλάδα καταλαμβάνει την πρώτη θέση.

1. Ελλάδα

MilosΠροσελκύει περισσότερους από 13 εκατομμύρια τουρίστες κάθε χρόνο. Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μέρη για διακοπές στον κόσμο. Το μεγαλύτερο ελληνικό νησί είναι η Κρήτη, με όμορφες παραλίες και εντυπωσιακούς αρχαιολογικούς χώρους.  Η Κέρκυρα είναι γνωστή για την αριστοκρατικότητα της, η Ρόδος κατέχει το βραβείο για την καλύτερη λιακάδα, ενώ η Κως και η Ζάκυνθος έχουν επίσης φανταστικές παραλίες.  Η Σαντορίνη, η Μύκονος και η Σκιάθος προσφέρουν επίσης έναν συνδυασμό πολιτισμού, ήλιου και άμμου!

2. Ισπανία

spain

Η Ισπανία είναι ένας από τους αγαπημένους προορισμούς των Βρετανών λόγω των όμορφων παραλιών, του καλού κλίματος και της εγγύτητας.

3. Τουρκία

turkey

Με το ένα πόδι στην Ανατολή και το άλλο στη Δύση, η Τουρκία είναι ένας εκρηκτικός συνδυασμός διαφορετικών πολιτισμών.

4. Πορτογαλία

algarve-8

Ο συνδυασμός παραλιών, όμορφων τοπίων και γηπέδων γκολφ παγκοσμίου επιπέδου, κατατάσσει την Πορτογαλία σε έναν από τους δημοφιλείς προορισμούς για δεκαετίες.

5. Κύπρος

ΚΥΠΡΟΣ

Όμορφες παραλίες, αρχαιολογικοί χώροι και έντονη νυχτερινή ζωή είναι αυτά που προσελκύουν τους τουρίστες.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ