Ποια παραλία του Ιονίου βρίσκεται στις 10 καλύτερες της Ευρώπης;
Καλά Νέα

Ποια παραλία του Ιονίου βρίσκεται στις 10 καλύτερες της Ευρώπης;

Ο ταξιδιωτικός οδηγός, Lonely Planet παρουσιάζει τις δέκα καλύτερες παραλίες της Ευρώπης. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, η Ευρώπη είναι ευλογημένη με παραλίες εξαιρετικά όμορφες που καλύπτουν κάθε γούστο και λόγω της μεγάλης ποικιλίας κάθε ταξιδιώτης μπορεί να βρει την παραλία των ονείρων του. Σίγουρα, ανάμεσα στις 10 καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, θα βρείτε αυτή που είναι η ιδανική για εσάς. Φυσικά, ανάμεσα στις 10 παραλίες βρίσκεται και μια ελληνική, η οποία βρίσκεται σε ένα δημοφιλές νησί του Ιονίου.

Πρόκειται για παραλία Βουτούμι που βρίσκεται στους Αντίπαξους και βρίσκεται στην ένατη θέση. Διαβάστε τι έγραψαν για τους Αντίπαξους:

«Νομίζετε πως επειδή έχετε δει ένα ελληνικό νησί, τα έχετε δει όλα; Οι Αντίπαξοι, ένα από τα νησιά του Ιονίου, μπορεί να σας εκπλήξουν με μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παραλίες που θα αντικρίσετε ποτέ. Κοντά στην Κέρκυρα, αυτό το μικρό νησί έχει μόλις 20 μόνιμους κατοίκους και μπορείτε να το περπατήσετε. Αμπέλια, ελιές, αγριολούλουδα και ορχιδέες σε συνδυασμό με τις όμορφες παραλίες».

Δείτε αναλυτικά τη λίστα του Lonely Planet:

1. Jaz, Budva, Μαυροβούνιο

2. Peniche, Πορτογαλία

3. Rondinara, Κορσική

4. Cale Goloritze, Σαρδηνία

 

5. Vik, Ισλανδία

 

6. Bantham, Ντέβον Ηνωμένο Βασίλειο

 

7. Sandwood Bay, Σκωτία

 

8. Cala Macarella, Ισπανία

 

9. Βουτούμι, Αντίπαξοι

 

10. Curonian Spit, Λιθουανία

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. Perfect water!!!!!!!!!!!


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ