Το περιοδικό TIME προτείνει Νάξο αντί για Σαντορίνη και Μύκονο
Καλά Νέα

Το περιοδικό TIME προτείνει Νάξο αντί για Σαντορίνη και Μύκονο

Σκεφτόσασταν φέτος το καλοκαίρι να πάτε σε κάποιο δημοφιλή προορισμό για τις διακοπές σας; Το περιοδικό TIME προτείνει 9 σημεία διακοπών που είναι σίγουρα καλύτερα από τα μέρη που είχατε αρχικά σκεφτεί. Μπορεί να είναι λιγότερο διάσημα αλλά σίγουρα είναι πιο οικονομικά για το πορτοφόλι σας! Ανάμεσα στους 9 προορισμούς που προτείνουν βρίσκεται και ένας ελληνικός. Αντί για Σαντορίνη και Μύκονο το TIME προτείνει να επιλέξετε Νάξο!

Διαβάστε παρακάτω την αιτιολογία που δίνει το δημοφιλές περιοδικό.

Νάξος αντί για Σαντορίνη και Μύκονο

Η Νάξος βρίσκεται στο Αιγαίο περίπου στη μισή απόσταση από την Σαντορίνη και τη Μύκονο και θα μπορούσε σίγουρα να βρίσκεται σε έναν άλλον πλανήτη. Το μεγαλύτερο από τα Κυκλαδίτικα νησιά, η Νάξος διαθέτει εντυπωσιακά βουνά και πλούσιες πεδιάδες με λευκά σπιτάκια και φυσικά άκρως εντυπωσιακές παραλίες. Είναι το μέρος που είναι ακόμα αρκετά γραφικό, που μπορείς να συναντήσεις ένα γαϊδουράκι να διασχίζει τον βοτσαλωτό δρόμο και ας μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε τα αμπέλια και τους ελαιώνες. Φυσικά αυτό σημαίνει πως σε κάθε εστιατόριο θα βρείτε λόγο για να δοκιμάσετε τα πάντα.

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 1

  1. Joanne Waiting

    I can definitely vouch for Naxos. We went island hopping round the cyclades looking for a wedding venue. Santorini, the most popular wedding destination, is not a patch on beautiful Naxos. Stunning beaches, amazing restaurants, tiny cobbled streets to lose yourself in for hours, a castle, and the portara, which is a ruin standing on its own little island (and the backdrop for our wedding 🙂 ).


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ