Ελληνική παραλία στις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο
Καλά Νέα

Ελληνική παραλία στις καλύτερες παραλίες γυμνιστών στον κόσμο

Μερικές φορές θέλετε απλά να βγάλετε τα ρούχα σας και να ξαπλώσετε στην παραλία! Όμως, δεν μπορείτε να κάνετε γυμνισμό οπουδήποτε και σε αρκετά μέρη μπορεί να σας οδηγήσει ακόμα και στη φυλακή! Ευτυχώς υπάρχουν μερικές παραλίες όπου είναι αποκλειστικά για γυμνιστές και το foxnews με στοιχεία του Yahoo Travel παρουσιάζει τις 6 καλύτερες και στη δεύτερη θέση βρίσκουμε μια ελληνική παραλία!

1. Little Beach – Μάουι

Το Μάουι είναι ένα από το ομορφότερα μέρη στον κόσμο, κάθε παραλία σε αυτό το νησί αξίζει μια επίσκεψη. Αλλά, αν αναζητάτε μια παραλία όπου μπορείτε να βουτήξετε χωρίς μαγιό, η Μικρή Παραλία ή Little Beach είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός για γυμνιστές. Τα ρούχα είναι προαιρετικά!

2. Κόκκινη Παραλία – Κρήτη

Θα παρατηρήσετε 2 πράγματα μόλις βρεθείτε στην Κόκκινη Παραλία. Πρώτον, η άμμος είναι κόκκινη. Δεύτερον οι περισσότεροι δεν φορούν ρούχα. Βρίσκεται στο νότιο μέρος της Κρήτης και μπορείτε να πάτε σε αυτή την απομονωμένη παραλία είτε με σκάφος είτε με πεζοπορία 25 λεπτών από τα Μάταλα. Η τοποθεσία της είναι ιδανική.

3.  Παραλία Σαμουράι – Αυστραλία

Αν σας αρέσει να κάνετε διάφορα σπορ χωρίς ρούχα τότε η συγκεκριμένη παραλία είναι αυτό που χρειάζεστε. Μετά από πεζοπορία, θα φτάσετε στην παραλία όπου μπορείτε να παίξετε από beach volley μέχρι Frisbee.

4. Praia do Pinho – Βραζιλία

Η Praia do Pinho ή παραλία των πεύκων θεωρείται μια από τις ομορφότερες παραλίες γυμνιστών στη Βραζιλία. Εκτός από τους γυμνιστές στην παραλία, θα βρείτε και ένα πανδοχείο γυμνιστών, ένα μπαρ και ένα κάμπινγκ. Αν είστε γυναίκα και ανησυχείτε για το ενδιαφέρον του αντίθετου φύλου, μπορείτε να μείνετε ήσυχη καθώς η είσοδος απαγορεύεται στους ελεύθερους άνδρες.

5. Παραλία της Ταϊτής – Σαιν Τροπέ

Το Σαιν Τροπέ είναι ένα από τα πιο ακριβά μέρη για διακοπές στον κόσμο. Η συγκεκριμένη παραλία είναι γνωστή για τα ακριβά beach club αλλά μπορείτε να απλώσετε και την πετσέτα σας στην άμμο. Πολλοί διάσημοι επισκέπτονται την παραλία, οπότε έχετε τα μάτια σας ανοιχτά!

6. Παραλία Haulover – Μαϊάμι

Αντί για προειδοποιητικές ταμπέλες για καρχαρίες στην παραλία Haulover θα δείτε ταμπέλες που ειδοποιούν τους λουόμενους για τους γυμνιστές που μπορεί να δουν στην παραλία.

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ