Η Σαντορίνη ψηφίστηκε το ομορφότερο νησί στην Ευρώπη για το 2015
Καλά Νέα

Η Σαντορίνη ψηφίστηκε το ομορφότερο νησί στην Ευρώπη για το 2015

Τα βραβεία 2015 Travelers” Choice Awards που ανακοινώνονται κάθε χρόνο από το Trip Advisor αναδεικνύουν τα ομορφότερα νησιά. Φέτος η Σαντορίνη αναδείχθηκε το ομορφότερο νησί της Ευρώπης.

Η Σαντορίνη βρέθηκε στην πρώτη θέση, όμως δεν ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή. Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Κρήτη και στην τέταρτη θέση ακολουθεί η Ζάκυνθος.

Τα βραβεία βασίζονται σε έναν αλγόριθμο που υπολογίζει την ποσότητα και ποιότητα των κριτικών και σχολίων για τα ξενοδοχεία, εστιατόρια και αξιοθέατα για ένα έτος.

Τα ομορφότερα νησιά της Ευρώπης για το 2015: 

1. Σαντορίνη 

2. Μαδέρα – Πορτογαλία

3. Κρήτη 

4. Ζάκυνθος 

5. Φουερτεβεντούρα – Κανάρια Νησιά Ισπανία

6. Τζέρσεϊ – Βρετανία

7. Μαγιόρκα – Ισπανία

8. Κάπρι – Ιταλία

9. Τενερίφη – Ισπανία

10. Κορσική – Γαλλία

ΣΧΟΛΙΑ

  Σχόλια: 4

  1. Γιάννης Μ.

    Δεν ξέρω για τα νησιά του εξωτερικού αλλά η Σαντορίνη μπροστά στην Ρόδο δεν αξίζει μία. Και Συγκεκριμένα αναφέρομαι στα
    Ξενοδοχεία της Ρόδου , στα αξιοθέατα της Ρόδου που για να μπορέσει να τα δει κάποιος πρέπει να μείνει ένα μήνα στο νησί, για την παλιά Πόλη της Ρόδου μέσα στα Μεσαιωνικά τείχη, για την νυχτερινή ζωή της Ρόδου , για τα εστιατόρια και της ταβέρνες της Ρόδου, για των Συνδυασμό Βουνό και θάλασσα στην Ρόδο. (Βουνό Προφήτης Ηλίας ,ξενοδοχείο Έλαφος και Ελαφίνα), για το Αρχαιολογικό Μουσείο της Ρόδου, για την Λίνδο , της Πεταλούδες, της απίστευτες διαδρομές με αυτοκίνητο στο Νησί (περιμετρική διαδρομή του Νησιού) ,για το Πρασονήσι κ.α.


    • NOT!! Το τοπιο της σαντορίνης δε το αγγίζει ουτε στο 1/10 η ροδος… ωραια δε λεω αλλα φασόν τουρισμός που κουράζει! Για τους αγγλους και τους γερμανούς καλή ειναι!


  2. Beautiful our island …but overprice and service like it was 20 years ago!!!


  3. κανονικά και στις 10 θέσεις ..10 ελληνικά νησία έπρεπε να είναι.


ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ