Η Μαίρη Κατράντζου κέρδισε το βραβείο του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας
Καλά Νέα

Η Μαίρη Κατράντζου κέρδισε το βραβείο του Βρετανικού Συμβουλίου Μόδας

Η Μαίρη Κατράντζου κέρδισε το βραβείο του Fashion Fund που διοργανώνεται κάθε χρονιά από το περιοδικό Vogue και το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας. Η γνωστή Ελληνίδα σχεδιάστρια κέρδισε το πολυπόθητο βραβείο που προσφέρει στους σχεδιαστές ένα υποστηρικτικό πρόγραμμα καθοδήγησης για 12 μήνες καθώς και 200.000 λίρες για να τους βοηθήσουν να αναπτύξουν την επιχείρηση τους περαιτέρω.

«Περνάς διαφορετικά στάδια ανάπτυξης σε μια επιχείρηση και την τελευταία χρονιά ήταν εξαιρετικά μεγάλη η πρόοδος μας, συνεπώς είναι φοβερό που κερδίσαμε. Πριν την ανακοίνωση δεν σκεφτόμουν καν τι θα γίνει αν κερδίσουμε. Όλοι οι συμμετέχοντες είναι εξαιρετικά δυνατοί και ο καθένας χρειάζεται το βραβείο για διαφορετικούς λόγους, που ποτέ δεν το σκέφτεσαι αυτό. Συνεχώς καλείσαι να γίνεις καλύτερος, μιας και στο Λονδίνο περιβάλλεσαι από εξαιρετικά ταλέντα και αυτό σε εμπνέει να κάνεις σπουδαία πράγματα» δήλωσε η Μαίρη Κατράντζου στο περιοδικό Vogue μετά την ανακοίνωση της νίκης της.

«Οι φιναλίστ ήταν διαφορετικοί μεταξύ τους αλλά στο τέλος συμφωνήσαμε όλοι πως η Μαίρη όχι μόνο έχει δημιουργήσει μια ισχυρή και ευρέως αποδεκτή ταυτότητα για τη δουλειά της αλλά έχει λάβει μέτρα που μαζί με την υποστήριξη που προσφέρει το βραβείο αυτό, θα διασφαλίσουν ένα ενθουσιώδες και πετυχημένο επόμενο στάδιο στην καριέρα της» είπε η εκδότης της Βρετανικής Vogue, Αλεξάνδρα Σούλμαν.

Διαβάστε περισσότερα για την Μαίρη Κατράντζου

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ