Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης
Καλά Νέα

Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης

Η Ημέρα Επιχειρηματικότητας Αλέξανδρος Ωνάσης, μία ημερίδα που φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε θεσμό, πραγματοποιείται την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών.

Σε αυτή την πρώτη χρονιά, αντικείμενο τόσο των ομιλιών όσο και των βιωματικών εργαστηρίων που θα πραγματοποιηθούν, αποτελεί το “Scale up”. Καταξιωμένοι άνθρωποι από το χώρο των επιχειρήσεων περιγράφουν, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ποια είναι τα επόμενα βήματα που ωριμάζουν το ξεκίνημα μιας νεοφυούς επιχείρησης, αναλύουν το θεσμικό πλαίσιο στον τομέα των επιχειρήσεων, καθώς και τους τρόπους χρηματοδότησης μιας νέας ιδέας.

Οι τρεις βασικοί άξονες της ημερίδας είναι: Εμπνέοντας την Επιχειρηματικότητα -Στηρίζοντας την Επιχειρηματικότητα- Μιλώντας για την Επιχειρηματικότητα.

Αμέσως μετά το τέλος των ομιλιών, και σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους της Στέγης, θα πραγματοποιηθούν βιωματικά εργαστήρια επιχειρηματικότητας, με τη συμμετοχή του κοινού, μέσα από τα οποία εξίσου σημαντικοί επαγγελματίες θα μπορέσουν να μεταδώσουν με πολύ πρακτικό τρόπο την τεχνογνωσία τους και την εμπειρία τους πάνω σε συγκεκριμένες θεματικές.

Η Ημερίδα διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Υποτρόφων του Ιδρύματος Ωνάση με την υποστήριξη του Ιδρύματος Ωνάση.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για περισσότερες πληροφορίες στο www.aoen.gr

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ