Σοφία Λόρεν: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα”
Καλά Νέα

Σοφία Λόρεν: “Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα”

Η Σοφία Λόρεν σε συνέντευξη της στους New York Times αποθέωσε την Ύδρα, ως ένα από τα ομορφότερα μέρη σε όλον τον κόσμο. Η σπουδαία Ιταλίδα ηθοποιός τόνισε πως δεν θα ξεχάσει ποτέ το πανέμορφο ελληνικό νησί.

Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός, δήλωσε χαρακτηριστικά στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το αγαπημένο της μέρος όπου έχει πραγματοποιήσει γύρισμα:

«Γύρισα την ταινία «Το Παιδί και το Δελφίνι» στην Ελλάδα, στο νησί της Ύδρας, ένα από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου. Θυμάμαι αυτή την εμπειρία με πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Γιατί για μένα, ήταν η στιγμή που ξεκίνησα στον αμερικανικό κινηματογράφο αλλά και η αρχή του έρωτα μου με τον άνδρα μου, οπότε είμαι συναισθηματικά δεμένη γιατί εκεί γνώρισα ουσιαστικά τον άνδρα μου. Ήταν μια περίοδος ευφορίας σε ένα μαγικό μέρος. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την Ύδρα».

Θυμηθείτε το τραγούδι «Σ” αγαπώ» των Τάκη Μωράκη και Γιάννη Φερμάνογλου, με την μελωδική φωνή της Σοφίας Λόρεν, το οποίο ακούστηκε στη διεθνή παραγωγή που γυρίστηκε το 1957 στην Ύδρα »Το παιδί και το δελφίνι». Το τραγούδι γνώρισε μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο με αποτέλεσμα να το τραγουδήσουν πολλοί μεγάλοι καλλιτέχνες.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη της Σοφίας Λόρεν στους New York Times

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ