Υποψήφια για Όσκαρ η Ελληνίδα βασίλισσα των μεταμορφώσεων
Καλά Νέα

Υποψήφια για Όσκαρ η Ελληνίδα βασίλισσα των μεταμορφώσεων

Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ επιφύλασσαν μια ευχάριστη έκπληξη για του Έλληνες, καθώς έρχεται να προστεθεί ακόμα μια συμμετοχή στις 2 υποψηφιότητες του Αλεξάντερ Ντεσπλάτ. Η Ελισάβετ Γιάννη – Γεωργίου είναι υποψήφια από κοινού με τον David White στην κατηγορία Makeup and Hairstyling, για τη δουλειά τους στην ταινία Guardians of the Galaxy. Είναι η πρώτη υποψηφιότητα τους στα Όσκαρ. Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία Makeup And Hairstyling είναι:

  • Foxcatcher: Bill Corso and Dennis Liddiard
  • The Grand Budapest Hotel: Frances Hannon and Mark Coulier
  • Guardians of the Galaxy: Elizabeth Yianni-Georgiou and David White

Η Ελισάβετ έχει δουλέψει σε γνωστές κινηματογραφικές επιτυχίες όπως  Thor: The Dark World, The Bourne Legacy, Hotel Rwanda, Chocolat, Made in Dagenham, The Saint, The Borrowers, An Education και πολλές άλλες.

Ήταν υποψήφια για βραβείο BAFTA και φέτος κέρδισε το Hollywood Film Award για το «Guardians of the Galaxy»

«Οι αρχές μου ως Make-up and Hair Designer είναι να παράγω ιστορικά ορθό και φυσικό στυλ, το οποίο να ταιριάζει στους χαρακτήρες και την περίοδο στην οποία ζουν. Θέλω το κοινό να αισθάνεται ως μέρος της ιστορίας και το καταφέρνω δημιουργώντας ένα δυνατό και ρεαλιστικό αποτέλεσμα. Εργάζομαι στενά με τον Σκηνοθέτη, τους ηθοποιούς, τον διευθυντή Φωτογραφίας, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή και τον Σχεδιαστή κουστουμιών ώστε να βοηθήσω στη δημιουργία των χαρακτήρων και του ύφους του έργου» δηλώνει.

Διαβάστε περισσότερα:

Δύο υποψηφιότητες στα Όσκαρ για τον Αλεξάντερ Ντεσπλάτ

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ