Σίδνει: Έκθεση εμπνευσμένη από την Ελληνική Μυθολογία
Καλά Νέα

Σίδνει: Έκθεση εμπνευσμένη από την Ελληνική Μυθολογία

Με μια συλλογή από πίνακες ζωγραφικής εμπνευσμένα από την ελληνική μυθολογία, «μυστικισμός» του ατομική έκθεση με ελληνική Αυστραλίας ζωγράφου Διαμάντω Koutsellis θα φιλοξενηθεί στο Arthouse Hotel, στο Σίδνεϊ, τις 6 Οκτωβρίου έως 7 Νοεμβρίου.

Η Ελληνο – Αυστραλή ζωγράφος Διαμάντω Κουτσέλη παρουσιάζει την έκθεση ζωγραφικής εμπνευσμένη από την ελληνική Μυθολογία με τον τίτλο «Μυστικισμός». Η έκθεση φιλοξενείται στο Arthouse Hotel στο Σίδνει από τις 6 Οκτώβρη ως τις 7 Νοεμβρίου.

Σκοπός της συλλογής είναι να καταδείξει πως η αρχαία μυθολογία εξακολουθεί να έχει σχέση με τη σύγχρονη κοινωνία. Η μυθολογία μιλά για νίκες και τις ήττες, τους πόνους και τις χαρές και τις στιγμές της αλλαγής και μετασχηματισμού, όλα αυτά τα στοιχεία της ζωής που είναι πάντα επίκαιρα.

«Η τέχνη είναι η κινητήρια δύναμη μου. Με έχει βοηθήσει να μετατρέψω πολύτιμες ιδέες σε δυναμικές πραγματικότητες δημιουργώντας έργα που σχετίζονται με πτυχές της ζωής μου. Η Τέχνη είναι η πειθαρχία μου και περνώ το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου δημιουργώντας. Το αποτέλεσμα ήταν πολλές εκθέσεις στην Αυστραλία και το εξωτερικό, διεθνείς δημοσιεύσεις, συλλογές σε κινέζικα μουσεία τα οποία είναι τα ορόσημα στη ζωή μου » αναφέρει.

 

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ