Το χαλί – έργο τέχνης που εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι
Καλά Νέα

Το χαλί – έργο τέχνης που εντυπωσίασε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι

Για πρώτη φορά η ελληνικής καταγωγής καλλιτέχνης με έδρα το Μπουένος Άιρες, Αλεξάνδρα Κεχαγιόγλου, βρέθηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι και μετέτρεψε την πασαρέλα σε ένα ξεχωριστό φυσικό τοπίο. Η πασαρέλα ήταν στρωμένη μ΄ ένα χαλί το οποίο δημιούργησε ειδικά για τη συγκεκριμένη επίδειξη μόδας του σχεδιαστή Dries Van Noten.

Ο Βέλγος σχεδιαστής επέλεξε να δώσει μια διαφορετική εικόνα στο καθιερωμένο διάδρομο πασαρέλας και σε συνεργασία με την Αλεξάνδρα κατάφερε να τον μετατρέψει σε ένα πράσινο δρόμο καλυμμένο με φυτά. Η επίδειξη και η δημιουργία της Αλεξάνδρας έκαναν αίσθηση στον κόσμο της μόδας και συγκέντρωσαν αναφορές από διάσημα fashion blogs και ενημερωτικά sites όπως οι NY Times.

Η Αλεξάνδρα Κεχαγιόγλου είναι καλλιτέχνης και ασχολείται με τη δημιουργία χαλιών με μία μοναδική τεχνοτροπία που της έχει χαρίσει την επιτυχία. Αποτυπώνει στα χαλιά της τοπία, όπως λίμνες, δάση ή λιβάδια, πολλοί τα χαρακτηρίζουν ως μικρογραφίες της φύσης. Σκοπός της είναι να μεταφέρει όποιον βλέπει τα χαλιά της, σε ένα άλλο τοπίο, να τον ταξιδεύει σε ένα διαφορετικό κόσμο.

Διαβάστε περισσότερα για την Αλεξάνδρα Κεχαγιόγλου

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ