Επετειακή έκδοση της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν
Καλά Νέα

Επετειακή έκδοση της βραβευμένης με Όσκαρ ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν

Η 20th Century Fox Home Entertainment ανακοίνωσε επίσημα την ειδική επετειακή κυκλοφορία σε Blu-ray της πολυβραβευμένης ταινίας του Αλεξάντερ Πέιν «Sideways». Συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Αλεξάντερ Πέιν ως σκηνοθέτη και του χάρισε το πρώτο του Όσκαρ. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στην αγορά στις 7 Οκτωβρίου 2014.

Το Sideways είναι μια κωμωδία με τους Paul Giamatti και Thomas Haden Church να πρωταγωνιστούν. Ο Miles και ο Jack, φίλοι από το κολέγιο κάνουν ένα ταξίδι οινογνωσίας στη κεντρική ακτή της Καλιφόρνιας για να γιορτάσουν τον επερχόμενο γάμο του Τζακ.

Η ταινία ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία το 2005, μεταξύ των οποίων επτά Χρυσές Σφαίρες, καταλήγοντας κερδίζοντας δύο, Καλύτερου Σεναρίου και Καλύτερης Κωμωδίας ή Μιούζικαλ. Η ταινία ήταν υποψήφια επίσης για πέντε Όσκαρ, κερδίζοντας το Όσκαρ Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

Η ειδική έκδοση θα περιλαμβάνει πλήρη σχολιασμό από τον Paul Giamatti και τον Thomas Haden Church, 7 σκηνές που είχαν συμπεριληφθεί στην ταινία και παρασκήνια.

Διαβάστε περισσότερα για τον Alexander Payne

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ