Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής στο Pro Evolution Soccer League
Καλά Νέα

Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής στο Pro Evolution Soccer League

Ο Αναστάσιος Παππάς ή «akis_333″ στους κύκλους του Pro Evolution Soccer, κατάφερε να κερδίσει το παγκόσμιο πρωτάθλημα Pro Evolution Soccer, το οποίο πραγματοποιήθηκε στο μυθικό Old Trafford του Μάντσεστερ της Αγγλίας.

Την Ελλάδα στο φετινό παγκόσμιο τουρνουά εκπροσώπησαν τρεις παίκτες, λόγω της πρόσφατης επιτυχίας της Ελλάδας στο UEFA Champions Festival Tournament. Την αποστολή αποτελούσαν οι Αναστάσιος Παππάς «akis_333″, Σωτήρης Βήχος «cloudsot0s» και Γιώργος Σπύρου «Djibrilliant».

Για πρώτη φορά φέτος Έλληνας παίκτης κατάφερε να πάρει την 1η θέση ανάμεσα στους 26 καλύτερους παίχτες όλου του κόσμου κερδίζοντας 3-2 στον τελικό τον Ιταλό «Ettorito97″. Ο Αναστάσιος Παππάς εκτός από τη μεγαλύτερη διάκριση που έφερε στη χώρα μας στους τελικούς του παγκόσμιου πρωταθλήματος κέρδισε και 15.000€.

Ο βετεράνος των ψηφιακών γηπέδων δεν πήγαινε για πρώτη φορά σε παγκόσμιους τελικούς, ενώ αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι ήδη στην αρχή της φετινής αγωνιστικής σεζόν (τον Ιανουάριο) είχε δηλώσει στην κάμερα «Παγκόσμιο πάω εγώ φέτος και ήρθε η ώρα να το σηκώσουμε».

ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ